Technopat ağa ve cihazlara bağlanmak istiyor

Mobil Chrome'dan deniyorum da çıkmıyor, bayağı 10 kişiye filan sordum nooluyor diye kimsede yok.

Virüs yok, bir şey yok, her şeyi kontrol ediyoruz sebep olabilecek bir şey bulamadık.

VPN ile denediğimde gelmedi bildirim. Herhalde videolu reklamlar yüzünden. Aynısı Techolay'da da oluyor.

Mobilde Firefox üzerinden denediğimde olmadı. O yüzden böyle düşündüm.

DNS zehirlenmesi falan da olacağını sanmıyorum ağ ayarlarını sıfırlayıp DNS önbelleğini sildim durum aynı. S24 FE kullanıyorum güncel. Ben de anlamadım tek ihtimal reklamlar herhalde.

Mobil Chrome'dan deniyorum da çıkmıyor, bayaa 10 kişiye filan sordum nooluyor diye kimsede yok.

Virüs yok, bir şey yok, her şeyi kontrol ediyoruz sebep olabilecek bir şey bulamadık.

Hocam selam, bazen internet gidince girdiğimiz siteler böyle uyarı verebiliyorlar, hatta izin verince Wi-Fi yerine mobil veriye bağlanıyorlar. Daha önce başka (büyük-bilindik ve virüs olamayacak) sitelerde denk geldiğim oldu. Bu durumdan ötürü olabilir mi acaba?

Öyleyse de korkutucu ben de görsem hemen konu açarım.

Mobil Chrome'dan deniyorum da çıkmıyor, bayağı 10 kişiye filan sordum nooluyor diye kimsede yok.

Öyleyse de korkutucu ben de görsem hemen konu açarım.

Başka öneriniz var mı hocam. Neye bakabilirim kendi tarafımda?

Şimdi tekrar Technopat'ta denedim çıkmadı. Ama Techolay'da çıkıyor halen. Saçma sapan şeyler oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı