Engelli biri liseye gidebilir mi?

Hocam öncelikle geçmiş olsun, maalesef lise çağındaki çocuklar kendi okulumdan gördüğümce pek olgunlaşmamışlar tabii özel bir durumla dalga geçerlerse bilmiyorum, zaten bir insan özel bir durum ile dalga geçecek kadar karaktersizse sizin de karaktersiz bir insanını çok takmamanız lazım, zamanla her şeyi atlatırsın inşallah hayatında başarılar:)

Sağol teşekkürler önerin için takmamaya çalışırım illa kıt olmayan insanda denk gelir bana öyle düşünüyorum.
Bu arada zorbalarlar diye kendini soyutlama toplumdan. Müdürle konuşursun ve öğretmenler dahil bütün yetkililer ile. Velin de gelir tabii o konuşmalarda. Bu sayede birisi zorbalık yada başka bir şey yaparsa hemen yetkililere bildirirsin. Zaten bildirdiğini görenler bir daha yapamaz. Rahat ol hayatı dolu dolu yaşa.

Bu ülkedeki kimse olgunlaşmış değiller hocam, en kötüsünün en kötüsünün ve onunda en kötüsüne hazırlıklı olun. Benim de fiziksel engelli bir arkadaşım vardı, bayağı iyi anlaşıyorduk bestie olduk. Ulan bestie deyincede gay gibi hissettim ama neyse.

Haklısınız hocam, hazırlıklı olmak lazım doğrudur. Bu arada arkadaşınızla aranız iyi demi?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı