Engelli olduğumun farkındayım

Hocam tanıdığım hiç bir zihinsel engelliye benzemiyorsunuz. Adı sadece zihinsel engelli olmak bence. Kafanıza hiç takmayın. Hayat böyle boş beleş şeylere üzülmek için çok kısa.

Çok kırıcı , çocukken toplama yapamadın diye "özürlü" oluyorsun. Hayatın öyle devam ediyor. İptal ettirsen bile sicil denilen eskiden kağıt şimdi ise bit yığınında kara leke oluyor.

Kuzenim de aynı şekilde. Sohbet bile edebiliyorsun fakat yüzde 33 raporu var. Takma kafana hayatını yaşa.

Kuzenim de aynı şekilde. Sohbet bile edebiliyorsun fakat yüzde 33 raporu var. Takma kafana hayatını yaşa.

Kanka garip hareketleri var mı yani öyle garip garip konuşması veya sürekli gülmesi var mı hani bunu öğrenmek istiyorum hani.

Kanka garip hareketleri var mı yani öyle garip garip konuşması veya sürekli gülmesi var mı hani bunu öğrenmek istiyorum hani.

Hayır yok sadece bazı fikirleri mantıksız ve hep ön planda olmak istiyor.( dersleri de kötü)

Öncelikle matematik soyut bir bilimdir, rakamlar, denklemdeki değişkenler vs. Hepsi doğadaki herhangi bir nesneyi temsil eder. Kendisiyle evrensel olarak karşılaşabileceğimiz olayları sembolize ederiz

Biz aslında 1 ile 2 yi toplarken gerçek hayatta buna ihtiyaç duyacağımız bir olayı (mesela 1 elmanın yanına 2 elma koymak gibi) sembolize ederiz.

Eğer rakamları çok da fazla karıştırmıyorsanız sebebi disleksi olabilir. Dikkat dağınıklığının da sebebi disleksi olabilir.

Tabii ki ben bir doktor değilim, doktora durumu tam olarak izah edememiş olabilirsiniz, büyük ihtimal test vs yaptı size. Birkaç doktordan daha fikir alıp tam olarak işin aslını öğrenin.

Bu arada da bende şöyle bir durum da vardı, ben de konuşmayı bir tık geç öğrenmişim; 2,5 yaşında, ama konuşmayı öğrendikten sonra da hemen okumayı öğrenmişim. Bazen zihinsel yetersizlik ile dahilik arasında ince bir çizgi olabiliyor. Ama şu an gayet sağlıklı, fen lisesini bitirmiş, hayatta çoğu şey hakkında bilgisi olan bir insanım. Ben de çok fazla sıkıntı çektim, hiç yakın arkadaşım yoktu. Mezuna da kaldım. Hatta mezuna kalmamın sebebi bu duruma endişelendiğimden dolayı derslere odaklanamamamdı. Ama bu durumdan uyandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…