Engelli Yayıncıyla Dalga Geçen Mahluklar!

O sözün öncesini de önemsemek lazım. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Az önceki dileğim sizin için hala geçerli. Umarım bu heyecanınızı kaybedersiniz
Bu olaya tepki gösterince heyecanlı oluyor isem inşallah heyecanımı kaybederim.

Arkadaşlar ben bu abimizin engelli olup bu arkadaşın laf etmesini kınıyorum.Şöyle bir şey var bu abimiz şuan herkes tarafından boostlanıyor.Yarın öbür unutulacak kimse hatırlamayacak.Bu o kişide daha derin yaralar açar psikolojisi fena halde bozulur belkide düzelmez.Bu kadar ilgi görüp biden sönmek herkeste aynı etkiyi yaratır.

İstediğiniz anlamı çıkarın. Her küfür edeni dava etsin o halde. Sen de küfürle karşılık verince başın göge ermiyor.
Adamın fiziksel engeli ile dalga geçip üstüne bu şeyleri kullanarak küfür ediyorlar. Tamam yayıncı da bir yerde haksız olabilir ama o yayınına gelip adama söven kişiler haksız. Aynısı size olsa siz ne yapardınız?
Bu haliyle yayıncılık yapması ile normalden fazla küfür yiyeceği belli. Bu küfürlere katlanamayacaksa neden yayın yapıyor? İki tarafta suçlu bence.
Kardeşim, küfüre dayanamamak ile yayın açmanın ne alakası var? Adam belli ki kendisiyle dalga geçilmesinden hoşlanmıyor. Senin dediğine göre şöyle olur olaylar 'Yeni araba aldık ama ya kaza yaparsam en iyisi hiç binmeyeyim.' Böyle mi olsun istersin?

Son düzenleme:
Bu haliyle yayıncılık yapması ile normalden fazla küfür yiyeceği belli. Bu küfürlere katlanamayacaksa neden yayın yapıyor? İki tarafta suçlu bence.
Neden yapmasın? Eğlenmek hakkı değil mi?

Şu 3 namussuz pezoyu getireceksin gerçekte karşıma, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Bir de bir kişi daha var oda Discord Chat'inden sürekli Allah'a küfür yazıyor. Ne kadar aptal insanlarımız var ya böyleleriyle aynı ülkede olmaktan çok rahatsızım.

Aynen çok sinir oldum. Birde pişkin pişkin gülüyorlar. Ama o yayıncı arkadaşa destek olan bir arkadaş var konuşmada. Ona helal olsun. Böylelerine fırsat vermemeli. Bu arada dayanamıyacaksa yayın yapmasın falan diyen arkadaşlar bence yanlış düşünüyor. Bu olayda tek suçlu kesinlikle karşı taraf. İnsanlar sana küfretsin, aşağılasın gel de küfür etme. Bu arada Allah'a niye küfrediyorlar onu anlamadım. Saçma sapan mahluklar işte. Ben de çok rahatsızım bunlarla aynı ülkede olmaya. Ne yapmalı ya bunlara?

Bu kafayla devam et. Oyunu da malum partiye ver
Ne malum partiyi tutuyorum ne de küfür edilmesini destekliyorum. Ama maalesef böyle küfür edenler hep olacak. Yayın yapıp yapmamak tabii ki ona kalmış.

Son düzenleme:
Bunun gibi lalelere tek bir kurşun yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…