Emirteox Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Bilgisayarımda Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SysWOW64 dizininde engine.dll adlı dosyam eksik silmişim. Geri dönüşüm klasöründe de yok. İnternetten de indirmedim ne yapmam gerekli?
Bilgisayarımda Kod:Panoya kopyala C:\Windows\SysWOW64 dizininde engine.dll adlı dosyam eksik silmişim. Geri dönüşüm klasöründe de yok. İnternetten de indirmedim ne yapmam gerekli?
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #2 Linkler kaldırıldı. Bunları denedin mi? Artı -1 Eksi
KS KS Emirteox Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #3 GNU or NOT dedi: Linkler kaldırıldı. Bunları denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş internetten indirmememi söylemişti, emin misin? Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: Linkler kaldırıldı. Bunları denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş internetten indirmememi söylemişti, emin misin?
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 28 Ekim 2020 #4 Evet, internetten elle DLL indirmek sağlıklı değil. Bu DLL'nin hangi Microsoft'un aracıyla geldiğini bilmiyorum, @Emre C veya @Bora Dere yardımcı olabilir sanırım. Artı 0 Eksi
Evet, internetten elle DLL indirmek sağlıklı değil. Bu DLL'nin hangi Microsoft'un aracıyla geldiğini bilmiyorum, @Emre C veya @Bora Dere yardımcı olabilir sanırım.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Ekim 2020 #5 GNU or NOT dedi: Linkler kaldırıldı. Bunları denedin mi? Genişletmek için tıkla... Elle DLL indirilmemeli, sorunu çözemez. Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: Linkler kaldırıldı. Bunları denedin mi? Genişletmek için tıkla... Elle DLL indirilmemeli, sorunu çözemez.
KS KS Emirteox Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 Bilgisayara format atmak dışında bir çözüm var mı? Artı 0 Eksi
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 28 Ekim 2020 #7 Konu daha 37 dakika önce oluşturulmuş, hemen bir karara varmamalısın. Ayrıca bilirkişi arkadaşları etiketledim, yardımcı olmaya çalışacaklardır. Artı 0 Eksi
Konu daha 37 dakika önce oluşturulmuş, hemen bir karara varmamalısın. Ayrıca bilirkişi arkadaşları etiketledim, yardımcı olmaya çalışacaklardır.