Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Kasım 2020 #21 Sponsor'dan gelmiş, Cherryson'ın burada durup kardeşim bana Powerboost PSU getirmeyin falan demesini beklemiyorsunuz herhalde değil mi?
Sponsor'dan gelmiş, Cherryson'ın burada durup kardeşim bana Powerboost PSU getirmeyin falan demesini beklemiyorsunuz herhalde değil mi?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Kasım 2020 #22 Ulunay dedi: Arkadaşınız PC için Power Boost PSU alsa muhtemelen forumda bulunanların hepsi montajını seve seve yapar. Sonuçta parayı veren ve canı yanarsa sorumlusu arkadaşınız olacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım POWER BOOST alırsa ürünün kalitesiz olduğunu, iade etmesi gerektiğini söylerim. Bu denli sistem toplayan bir kişi iade işlemi gerçekleşirken yeni bir PSU alabilir. Ha ''topla geç, sen karışma'' derse o başka tabi. Son düzenleme: 18 Kasım 2020
Ulunay dedi: Arkadaşınız PC için Power Boost PSU alsa muhtemelen forumda bulunanların hepsi montajını seve seve yapar. Sonuçta parayı veren ve canı yanarsa sorumlusu arkadaşınız olacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım POWER BOOST alırsa ürünün kalitesiz olduğunu, iade etmesi gerektiğini söylerim. Bu denli sistem toplayan bir kişi iade işlemi gerçekleşirken yeni bir PSU alabilir. Ha ''topla geç, sen karışma'' derse o başka tabi.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Kasım 2020 #23 Mithat Berhan dedi: Glaicer Genişletmek için tıkla... En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Asıl sıkıntı böyle bir sisteme bu kadar uygun fiyatlı bir PSU koyulması. Mithat Berhan dedi: Glaicer Genişletmek için tıkla... En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Asıl sıkıntı böyle bir sisteme bu kadar uygun fiyatlı bir PSU koyulması.
Mithat Berhan dedi: Glaicer Genişletmek için tıkla... En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Asıl sıkıntı böyle bir sisteme bu kadar uygun fiyatlı bir PSU koyulması. Mithat Berhan dedi: Glaicer Genişletmek için tıkla... En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Asıl sıkıntı böyle bir sisteme bu kadar uygun fiyatlı bir PSU koyulması.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Kasım 2020 #24 Sylveon dedi: En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında bilgim yok dediğim gibi. Ama istese güzel ürünlere etiket yapabiliyor.
Sylveon dedi: En azından ETX modeli olmadığı kesin denebilir. Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında bilgim yok dediğim gibi. Ama istese güzel ürünlere etiket yapabiliyor.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 18 Kasım 2020 #25 PowerBoost'un Force serisi mining PSU'sudur. 12 tane PCI-E güç kablosunu kasa içinde saklaması da zor olur. Benim Enes abiye önerim 3 tane RX 6800 XT alıp madenciliğe başlaması olur. Yeni AMD kartların mining performansı göz dolduruyor.
PowerBoost'un Force serisi mining PSU'sudur. 12 tane PCI-E güç kablosunu kasa içinde saklaması da zor olur. Benim Enes abiye önerim 3 tane RX 6800 XT alıp madenciliğe başlaması olur. Yeni AMD kartların mining performansı göz dolduruyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Kasım 2020 #26 Mithat Berhan dedi: Bu model hakkında bilgim yok dediğim gibi. Ama istese güzel ürünlere etiket yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... SAMA modelleri ile direkt olarak aynı olmadığını unutmamak gerek.
Mithat Berhan dedi: Bu model hakkında bilgim yok dediğim gibi. Ama istese güzel ürünlere etiket yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... SAMA modelleri ile direkt olarak aynı olmadığını unutmamak gerek.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Kasım 2020 #27 Sylveon dedi: SAMA modelleri ile direkt olarak aynı olmadığını unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişiyor o. Mesela ETX de bölgesel fiyatlandırmaya daha yakın tutmak için bir tık düşük kapasitörler kullanılıyor. Rage modelinde ona denk gelmedim, ama başka modellerde farklar vardır.
Sylveon dedi: SAMA modelleri ile direkt olarak aynı olmadığını unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişiyor o. Mesela ETX de bölgesel fiyatlandırmaya daha yakın tutmak için bir tık düşük kapasitörler kullanılıyor. Rage modelinde ona denk gelmedim, ama başka modellerde farklar vardır.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #28 SAMA Forza Platinum modeli.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 23 Kasım 2020 #29 @HABAR Benim konuda son mesajı yazan ben olduğum için bildirim gitmeyecektir. Bu yüzden bu konudan yazıyorum. Orion PSU DB'nin platform verilerine web.archive.org'dan da ulaşabilirsin. Platform index - PSU Platform Database web.archive.org
@HABAR Benim konuda son mesajı yazan ben olduğum için bildirim gitmeyecektir. Bu yüzden bu konudan yazıyorum. Orion PSU DB'nin platform verilerine web.archive.org'dan da ulaşabilirsin. Platform index - PSU Platform Database web.archive.org