Enkaz altında yardım isteyen vatandaşla dalga geçtiler

@ZesuN Hocam bakın bakın, bir öncekinde size biraz hak verdim tamam ama işte bunlar bence cidden o masum insanların yaşadığının 2 mislini yaşamalı. Umarım bir gün bunu yaptıklarına öyle bir pişman olurlar ki iş işten geçmiş olur. En kötüsünü diliyorum onlara.
 
@ZesuN hocam bakın bakın, bir öncekinde size biraz hak verdim tamam ama işte bunlar bence cidden o masum insanların yaşadığının 2 mislini yaşamalı. Umarım bir gün bunu yaptıklarına öyle bir pişman olurlar ki iş işten geçmiş olur. En kötüsünü diliyorum onlara.

Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan. Adalet yerini bulur elbet. Yorum yok yani ben adama küfür etsem ne etmesem ne. Allah'a havale ediyorum.
 
Ben şu an deprem bölgesinde yaşayan bir vatandaşım depremzedeler olarak zor durumdayız. Evlerimize giremiyoruz. Bunu yapanların Allah belasını versin.

Dostum inan bana bu şey kurularını umursama atlatıcaz inşallah bunları görüp canınızı sıkmayın tüm ülke olarak destekteyiz yanınızdayız Allah yardımcınız olsun.
 
Bir yorum gördüm ölenler Kürt 112'yi arayın meşgul edin daha da artsın sayı diye. Ya afet zamanı ırkı fark eder mi ya? Delirtir bu insanlar. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Kürt bir insan olarak Türkiye'deki bazı insanların neden böyle olduğunu anlamıyorum. Hiç de düzelmeyecekler gibi geliyor. Hepimiz terör örgütü üyesi değiliz. İnsan insandır.
 

Geri
Yukarı