Enkaz altında yardım isteyen vatandaşla dalga geçtiler

Bunların nesef alması bile suç. Böyle kişilere acımadan soyu kurtulmalı, idam edilmeli. Ancak böyle ülkeye bir faydaları dokunur. Bir insan bu kadar ülke düşmanı olamaz. Vatandaşlıktan çıkarılmalı.
 
Son düzenleme:
Bulunamazlar arkadaşlar, Discord maalesef bunu sağlamaz, ancak dış işleri bakanlığı yetkililer aracılığıyla Discord uygulamasının genel merkeziyle iletişime geçecek, bilirkişi raporunu onlara sunacaklar öyle. Yani ülkenin en büyük organlarının olaya et atmasıyla ancak bulunurlar.

Burada söylüyorum, keşke bulunsalar o videoda yaptıkları şeye gülen, bunu yapan çocuk, buna kahkaha atanlar, hepsi birinci derece vatan haini ilan edilip tez vakitte dar ağacına gönderilmeli, çoluk çocuk hiçbir şekilde benim umurumda değil, vicdan aileden, eğitimden ve kalpten gelir, bu o. çocukları çoktan bunları geride bırakarak canı burnunda insanları dalgaya almış, umarım bir şekilde bulunurlar ve en acı şekilde ölümü tadarlar, hiçbir insan hakkında şu ana kadar bunu düşünmedim, hep adaletten yana oldum, adalete güvendim fakat bu çocukların yeri ne hapis ne de psikiyatri kliniği, bunların yeri kara toprak olmalı.

Tıpkı yağmacılar gibi.
 
Kürt bir insan olarak Türkiye'deki bazı insanların neden böyle olduğunu anlamıyorum. Hiç de düzelmeyecekler gibi geliyor. Hepimiz terör örgütü üyesi değiliz. İnsan insandır.
Ben ırkçı bir insan olduğum halde kürdistanı savunmayan kürlere karşı değilim. Bu ülkede yaşayan vatandaşlar bence sorun yok. Kürt arkadaşımda oldu ve gerçekken iyilerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı