Enkaz altında yardım isteyen vatandaşla dalga geçtiler

Bulunamazlar arkadaşlar, Discord maalesef bunu sağlamaz, ancak dış işleri bakanlığı yetkililer aracılığıyla Discord uygulamasının genel merkeziyle iletişime geçecek, bilirkişi raporunu onlara sunacaklar öyle. Yani ülkenin en büyük organlarının olaya et atmasıyla ancak bulunurlar.

Burada söylüyorum, keşke bulunsalar o videoda yaptıkları şeye gülen, bunu yapan çocuk, buna kahkaha atanlar, hepsi birinci derece vatan haini ilan edilip tez vakitte dar ağacına gönderilmeli, çoluk çocuk hiçbir şekilde benim umurumda değil, vicdan aileden, eğitimden ve kalpten gelir, bu o. çocukları çoktan bunları geride bırakarak canı burnunda insanları dalgaya almış, umarım bir şekilde bulunurlar ve en acı şekilde ölümü tadarlar, hiçbir insan hakkında şu ana kadar bunu düşünmedim, hep adaletten yana oldum, adalete güvendim fakat bu çocukların yeri ne hapis ne de psikiyatri kliniği, bunların yeri kara toprak olmalı.

Tıpkı yağmacılar gibi.
Hocam kara toprak demişsiniz de toprak kabul etmez ki.
 
Yakalanmışlar, çok şükür.

2006 doğumlu bir hayvan, yakalanmışlar. Sağ olasın belirli kişiler tüm olaya karışan hayvanların T.C. kimliklerine, adreslerine kadar bulup yakalatmışlar.

Kesinlikle merdivenler düşürmeli Türk polisi, aileleri de göz altına alınmalı.

Çok iyi olmuş ama, ya bırakılırsa cezasız kalırse ne olacak?
 
Ben ırkçı bir insan olduğum halde kürdistanı savunmayan kürlere karşı değilim. Bu ülkede yaşayan vatandaşlar bence sorun yok. Kürt arkadaşımda oldu ve gerçekken iyilerdi.
Kanka bana soracak olursan ırkçılık konularıyla ilgili hintlere ve araplara karşı ırkçıyım kimisine göre.
 

Geri
Yukarı