T turuncubrokoli Yoctopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar son iki aydır bilgisayarı her kapattığımda bu hatayı alıyorum. Sebebini araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (13).png 2,2 MB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar son iki aydır bilgisayarı her kapattığımda bu hatayı alıyorum. Sebebini araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #2 turuncubrokoli dedi: Arkadaşlar son iki aydır bilgisayarı her kapattığımda bu hatayı alıyorum. Sebebini araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapın işe yaramaz ise rescue aracını kullanın. O da olmazsa Windows'u onarmayı deneyin. Virüs olabilir belki ama internette bir şey de çıkmıyor yazınca. Artı 0 Eksi
turuncubrokoli dedi: Arkadaşlar son iki aydır bilgisayarı her kapattığımda bu hatayı alıyorum. Sebebini araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapın işe yaramaz ise rescue aracını kullanın. O da olmazsa Windows'u onarmayı deneyin. Virüs olabilir belki ama internette bir şey de çıkmıyor yazınca.