Ben de çoktan haberdardım ve bu kampanyaya katılmıştım. Katılmayı düşünen arkadaşlara tek tavsiye:

Yumulun

Peki bu hesaptan düzenli olarak hesap işletim ücreti vb. bir ücret kesiyorlar mı ? Fırsatçı banka çok malumunuz yasal olmamasına rağmen bir şeyler uydurup para kesiyorlar ondan soruyorum .
Hesap işletim ücreti yok. Enpara.com u biraz incelerseniz başka banka atmlerini kullanmadığınız sürece herhangi bir ücret söz konusu değil.

Peki bu hesaptan düzenli olarak hesap işletim ücreti vb. bir ücret kesiyorlar mı ? Fırsatçı banka çok malumunuz yasal olmamasına rağmen bir şeyler uydurup para kesiyorlar ondan soruyorum.
Alıntı yaptığın yazıyı iyice okusaydınız olmadığını görebilirdiniz.

Alıntı yaptığın yazıyı iyice okusaydınız olmadığını görebilirdiniz.

Siz de benim yazdığımı iyice okusaydınız sorumun amacının sadece hesap işletim ücreti üzerine olmadığını genel olarak herhangi bir kesintinin var olup olmadığını öğrenmek istediğimi görebilirdiniz. Zaten bankaların olur olmadık şeylerden kesinti yaptıklarını yorumumda da belirtmişim.

Ayrıca sorularımı üşenmeden cevapladığın için teşekkür ederim. @Silinen üye

Okumadığınız zaten buradan belli oluyor. Zaten yazıda sadece hesap işletim ücretini demiyor diğer ücretlerin de alınmadığı yazılmış.

Okumadığınız zaten buradan belli oluyor. Zaten yazıda sadece hesap işletim ücretini demiyor diğer ücretlerin de alınmadığı yazılmış.

Hala bankaların EFT, Hesap işletim ücreti, fatura yatırma dışında başka adlar altında bir ücret kesip kesmediğini öğrenmek istediğimi anlamamışsanız diyecek bir şeyim yok size.
Nitekim bankalar sadece EFT, Hesap işletim ücreti, fatura yatırma ücretleri kesmiyorlar onun dışında yüzlerce saçma şey mazeret gösterilerek millet soyuluyor.
Arkadaş çok güzel cevaplamış ben istediğim cevabı aldım. Konuyu da saçma sapan bir şekilde baltalamış olmamak için size daha fazla cevap vermeyeceğim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…