Enpara ile yapılan EFT'nin gerçekleştiği nasıl anlaşılır?

Yer
İstanbul
Merhaba,
Dakikalar önce yeni bir sistem aldım. QNB Finansbank - Enpara kullanıyorum. Sistem aldığım site, banka kartlarından bunları kullanmadığı için EFT yaptım.

Ödemeyi yaptım ama 15 dakikadır ödeme bekleniyor diyor. Ödeme yapmamışım gibi sanki sisteme.
Bu EFT'nin karşı tarafa geçtiğini nasıl anlarım?

Ben EFT yapınca bana sorgu no verdi mesela, o sorgu numarasından bakılabiliyor sanırım pek bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Dakikalar önce yeni bir sistem aldım. QNB Finansbank - Enpara kullanıyorum. Sistem aldığım site, banka kartlarından bunları kullanmadığı için EFT yaptım.

Ödemeyi yaptım ama 15 dakikadır ödeme bekleniyor diyor. Ödeme yapmamışım gibi sanki sisteme.
Bu EFT'nin karşı tarafa geçtiğini nasıl anlarım?

Ben EFT yapınca bana sorgu no verdi mesela, o sorgu numarasından bakılabiliyor sanırım pek bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam site ödemeyi aldığı zaman günceller. Zaten EFT gitmese problemle karşılaşır para hesabınıza iade edilirdi. Sitenin destek ekibiyle iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı