Enpara nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Kesnog
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 80

Kesnog

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM
Selam arkadaşlar, Enpara’ya başvuru yaptım. Canlı görüşme sonrası sistem nasıl işliyor tam bilmiyorum. Enpara’da herhangi bir aidat veya gizli ücret var mı? Fiziksel kart almadan online alışveriş ve sanal kart kullanımı mümkün mü? Ayrıca IBAN hemen veriliyor mu? Kullananlar kısaca bilgi verebilir mi?

Kredili ürün kullanmadığınız sürece herhangi bir masrafınız olmaz. Ancak kredili ürün (kredi kartı, kredili mevduat hesabı, ihtiyaç kredisi) kullanmanız durumunda işin içine her bankada olduğu gibi çeşitli masraflar (faiz, vergi, komisyon vb.) girer. Bu arada, kredi kartı kullanıp dönem borcunuzun tamamını öderseniz yine herhangi bir masrafınız olmaz. IBAN hemen verilir ve hatırladığım kadarıyla hesabınız açılır açılmaz fiziksel banka kartının (Encard) gelmesini beklemeden sanal Encard oluşturarak internet üzerinden harcama yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Kredili ürün kullanmadığınız sürece herhangi bir masrafınız olmaz. Ancak kredili ürün (kredi kartı, kredili mevduat hesabı, ihtiyaç kredisi) kullanmanız durumunda işin içine her bankada olduğu gibi çeşitli masraflar (faiz, vergi, komisyon vb.) girer. Bu arada, kredi kartı kullanıp dönem borcunuzun tamamını öderseniz yine herhangi bir masrafınız olmaz. IBAN hemen verilir ve hatırladığım kadarıyla hesabınız açılır açılmaz fiziksel banka kartının (Encard) gelmesini beklemeden sanal Encard oluşturarak internet üzerinden harcama yapmaya başlayabiliyorsunuz.
Ben Papara alternatifi arıyorum kısacası. Fiziksel bir kart almak şart mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı