Enpara nasıldır?

Daha iyi kampanyaları olan bankalar var, Enpara'nın kampanyasında şu an tek bir tane bile işe yarar kampanya kalmadı, Netflix indirimleri ise 2 tane fatura talimatıyla oluyor, 2021'de bunu 3-5 bile yaparlar bence. EFT ile işi olmayacak ya da çok az olacak adamlara EFT ücreti almıyor diye öne çıkartmayın şu bankayı.
Daha iyi kampanya olan bankaları önerir misiniz?

Papara'yı da araştırmanı öneririm. Kullananlar memnun.

Daha iyi kampanyaları olan bankalar var, Enpara'nın kampanyasında şu an tek bir tane bile işe yarar kampanya kalmadı, Netflix indirimleri ise 2 tane fatura talimatıyla oluyor, 2021'de bunu 3-5 bile yaparlar bence. EFT ile işi olmayacak ya da çok az olacak adamlara EFT ücreti almıyor diye öne çıkartmayın şu bankayı.
Hangi bankalar daha iyi kampanya sunuyor mesela? Sadece EFT ile olacak bir şey değil ki bu. Müşteri desteğinin en iyi sağlandığı bankadır kendisi.
Netflix desteğini kesti diye bu kadar çamur atmanızı anlamlandıramadım.

İsteyen istediği konuyu açar... Siz çok yanlış gelmişsiniz.

Hangi bankalar daha iyi kampanya sunuyor mesela? Sadece EFT ile olacak bir şey değil ki bu. Müşteri desteğinin en iyi sağlandığı bankadır kendisi.

İsteyen istediği konuyu açar.... Siz çok yanlış gelmişsiniz.
Teşekkürler bugün başvuru yapacağım. Peki temassız özellik var mı?

İsteyen istediği konuyu açar... Siz çok yanlış gelmişsiniz.
Yahu açan açsın istediği konuyu ben işlevsiz banka diyorum gülüyorsunuz o zaman önermeyenler yorum yapamasın size göre. Netflix desteği umurumda değil bu kadar sevmememin sebebi 4 senelik müşterilerini umursamamaları. Daha iyi bankalarda hesap açmanızı öneriyorum. İyi günler.

Yahu açan açsın istediği konuyu ben işlevsiz banka diyorum gülüyorsunuz o zaman önermeyenler yorum yapamasın size göre. Netflix desteği umurumda değil bu kadar sevmememin sebebi 4 senelik müşterilerini umursamamaları. Daha iyi bankalarda hesap açmanızı öneriyorum.
Konuyu açar mısınız? Ne anlamda sizi umursamadılar?

Hem banka kartının hem de kredi kartının temassız özelliği var evet. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, 2016'da alıp, 1 yıl kullandıktan sonra aşırı memnun kaldığım için diğer kartlarımı neredeyse hiç kullanmadım.
Kredi kartını da aldıktan sonra yanımda diğer kartları bile taşımıyorum.

Yahu açan açsın istediği konuyu ben işlevsiz banka diyorum gülüyorsunuz o zaman önermeyenler yorum yapamasın size göre. Netflix desteği umurumda değil bu kadar sevmememin sebebi 4 senelik müşterilerini umursamamaları. Daha iyi bankalarda hesap açmanızı öneriyorum.
Konuda size iki kez başka hangi bankaların daha iyi kampanyaları var diye sorulmuş, cevap vermemişsiniz.
Daha iyi bir öneriniz yok ise, olan öneriye bu kadar çamur atmaya çalışıp, ne diye konu açıyorsunuz diyemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı