Enpara ücretlendirmesi nasıldır?

Encard kullanan dostlar: Ücretlendirme konusunda Papara'dan farkı var mı? Aylık kullanım ücreti gibi şeyler var mı? Ek olarak IBAN'ımız oluyormuş Encard'da. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. hiç ücret yok. Kartta IBAN yazmaz, sadece kart numarası yazar. IBAN bilgilerinizi hesabınızda görürsünüz.

Hiçbir ücreti yok. Kredi kullanırsanız faiz var sadece.

Yanlış. Kartta IBAN olmaz. Size açılan vadesiz hesapta IBAN olur. Encard'ınızın bağlı olduğu hesapta IBAN olacak.
Zaten kredi kartın mutlaka bağlı olduğu bir hesap olmak zorunda.

Havale, eft gibi işlemlerden ücret alınmıyor. Kredi kartı kullanım ücretide yok. Sadece son ödeme tarihinde ödemezseniz devreye giren faiz oranları var. Kredi kartına bağlı normal hesabınız olacağı için ibanınız da olacak.

İlk çıktığından beri kullanıyorum, her şeyi ücretsiz. Kullandıkça kazandığın gibi kart falan alırsan onlar sana yıllık aidat veriyor sen değil :)

Enpara bu işin ilkidir. Finansbank çatısı altında şubesi olmayan bulut bankacılığı. Ben şu anda daha iyisini görmüyorum.

Papara da kullanıyorum bazı transferlerde ücret kesintisi yapıyor. Enparada yok.

Encart meselesine gelince 3 banka anlaşma olayı var teb finansbank denizbank üzerinden komisyonsuz para çekme yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı