Enpara'nın temassız ödeme sorunları devam ediyor mu?

• Konuyu başlatan 541056
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.103

541056

Decapat
Eskiden baktığımda belli başlı sıkıntıları vardı. Şimdi almayı düşünüyorum ama o sıkıntılar devam ediyor mu bilmiyorum. Temassız ödemelerde geç düşme halâ var mı ve 5 kere temassız sonrası şifre gerekiyor mu halâ? Enpara kullananlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden.

Aktif şekilde Enpara kullanıcısıyım hem vadeli hem vadesiz şu zamana kadar temassız sorunum olmadı aksine ilgili bir canlı yardımları var Her hangi bir sorunu bulunmuyor

Eskiden baktığımda belli başlı sıkıntıları vardı. Şimdi almayı düşünüyorum ama o sıkıntılar devam ediyor mu bilmiyorum. Temassız ödemelerde geç düşme halâ var mı ve 5 kere temassız sonrası şifre gerekiyor mu halâ? Enpara kullananlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden.

Evet hocam maalesef gerekiyor şifre girmek.

Yıllardır Enpara kredi kartı kullanıyorum. Hiç bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım. Çokta aktif kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 20230304_000929.jpg
    20230304_000929.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 231
Bu olay tamamen kullanıcıyı korumak amaçlı ve ben mantıklı buluyorum. Kartınızın düşmesi, çalınması gibi olaylarda peş peşe gelen harcamaları engellemek amacıyla oldukça mantıklı. 1 kez girdikten sonra yine 10-20 kez kullanabiliyorsunuz.
Bunu kapatmanın bir yolu varsa dediğiniz gibi mantıklı olur. Yoksa eğer sıkıntılı. Ha günde 5 kere her gün sıfırlanıyorsa o da tamam.

Bunu kapatmanın bir yolu varsa dediğiniz gibi mantıklı olur. Yoksa eğer sıkıntılı. Ha günde 5 kere her gün sıfırlanıyorsa o da tamam.

Müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm maalesef şifre isteme olayını kapatmak mümkün değilmiş. 10 işlemden sonra şifre ile kullanmam gerekiyor mesela. Farklı günlerde kullansan bile limit aynı günlük sıfırlanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı