Bismillah sen bugün reaper soran arkadaş değil misin ?

Ne ara karar verdin anfi mikrofonlamaya maşallah hızlı gidiyorsun.
Bir ses kartı al önce Line olarak bağla alacağın sonuç bugün onboard'la denediğinden çok farklı olacak.
Bak şu sayfada uzun uzun anlatıyor.
Unsure on the Best Mic for Guitar Amps to buy? Smile, Music Critic has reviewed the top Guitar Amp Microphones for sale, just for you. Our Review is comprised of the Top Mics on the market, from Budget to Premium mics. Each product is rated by our researchers and current customers. Updated...
musiccritic.com
O listedeki çoğu mikrofonu kullandım fakat anfi mikrofonlamak için sadece sm57 kullandım. Açıkçası herkesin tavsiyesi fiyat performans olarak sm57'den yana olur fakat stüdyona alacağın ilk mikrofon olacağı için ben sana sm58 tavsiye ederim.
Neden dersen, müzik yapacaksın illa bir günün birinde başka bir şey kaydetme ihtiyacı doğacak. Bir vokal veya renk bir enstruman aklına ne gelirse kaydetmek istediğinde elinde güvenilir bir seçenek olur. Bunları sm57'le de yapamaz mısın ? Bal gibi yaparsın bu biraz alışkanlık meselesi. Önümde sm57 ve sm58 olsa anfi deneyeceğim zaman 57'ye gider ilk elim fakat diğer her şeyde 58'e.
Condenser konusu biraz daha başka. Hassas mikrofonlar olduğu için oda akustiği falan da devreye giriyor.---
Ya arkadaş nt1-a tavsiye edeyim dedim fiyatı olmuş 2600 tl. Kardeşim paran neye yetiyorsa onu al bu devirde o iyi bu kötü denilecek bir mevzu yok ortada. Yemin ederim yazma hevesim gitti.