Steam Envanter öğesi kendiliğinden satıldı

Eren D

Centipat
Daha fazla  
Merhaba birkaç dakika önce Steam da birkaç tane envanter öğem benden habersiz kendi kendine satıldı. Bunu nasıl düzeltebilirim geri alabilme şansım var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-17-20-21-32-759_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-12-17-20-21-32-759_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Satılanlardan bekleyen bakiyeye düşen varsa onları alabilirsin anca. Onun dışında ya virüs ile ya da bir yerlerde hesabını açık unuttun. Satış yapılan saat ile giriş yapılan IPleri kontrol et ve karşılaştır.

Hesap çalınmış şifre falan değişmiş.

%90 ihtimalle virüs. Genelde bunları satıp kendilerinin 0.03'lük skinlerini hesabınızda ki bakiyeyi aktarmak için 5-10 dolara alıp bakiye aktarırlardı. Şimdi beklemeye düştüğünden olmuyor çoğu zaman eğer o satış geçmişinde bekleyen işlemler varsa hemen destek ile iletişime geç. İptal ettir.
Çok yaşadım benzer durumu bet sitelerinden dolayı yapacak bir şey yok maalesef.
Demedimde steaminin açık olduğu her şeyi iyi bir programla virüs taraması yap. Her şeyin şifresinide değiştir. Umarım çok bir şey gitmemiştir.

%90 ihtimalle virüs. Genelde bunları satıp kendilerinin 0.03'lük skinlerini hesabınızda ki bakiyeyi aktarmak için 5-10 dolara alıp bakiye aktarırlardı. Şimdi beklemeye düştüğünden olmuyor çoğu zaman eğer o satış geçmişinde bekleyen işlemler varsa hemen destek ile iletişime geç. İptal ettir.
Çok yaşadım benzer durumu bet sitelerinden dolayı yapacak bir şey yok maalesef.
Demedimde steaminin açık olduğu her şeyi iyi bir programla virüs taraması yap. Her şeyin şifresini de değiştir. Umarım çok bir şey gitmemiştir.

Değerli öğeleri en ucuzdan satıp dandik şeyleri en pahalıdan almış şifreyi değiştirdim bir daha girmez umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı