Steam Hesap çalındı ve envanter satıldı

System32 klasörü, işletim sisteminin en önemli dosyalarinin olduğu klasör hocam. Format atılınca zaten yeni Windows'ta yeni System32 oluşacak.

Ben anlatamadım herhalde boş ver ben direk donanıma sızar diyorum örnek: Steam kendinde virüslü bir oyul bulduğunu ve yükleyenlerin bilgisayarına virüs girdiini bu virüsün formatla gitmeyeceği direk Windows ve donanım değiştirmesi gerektiğini söyledi (bu olay gerçek!)

Ben anlatamadım herhalde boş ver ben direk donanıma sızar diyorum örnek: Steam kendinde virüslü bir oyun bulduğunu ve yükleyenlerin bilgisayarına virüs girdiini bu virüsün formatla gitmeyeceği direk Windows ve donanım değiştirmesi gerektiğini söyledi (bu olay gerçek!)

Ben anlatamadım herhalde boş ver ben direk donanıma sızar diyorum örnek: Steam kendinde virüslü bir oyul bulduğunu ve yükleyenlerin bilgisayarına virüs girdiini bu virüsün formatla gitmeyeceği direk Windows ve donanım değiştirmesi gerektiğini söyledi (bu olay gerçek!)

Steam de virüslü oyun çıktığı dogru da, Steam gerekirse Windows'un yeniden yüklenmesi gerektiğini söyledi. Yani donanımdan kastınız nedir RAM'leri mi değiştireceğiz yani. USB'den format atmak yeni bir Windows kurmak demek zaten. System32 klasörü mevcut işletim sistemine ait bir klasör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı