Envanter önerisi

Kelebek ve talon birbirinden güzel iki bıç karambitte güzel ama benim tercihim talon olurdu talonun sallayışı fena gaza getiriyor akasya durağı dizisini hatırlar mısın bilmem sinan vardı taksici tesbihini sallardı talonu sallayınca o geliyor aklıma :)
Talon öyle ama kelebekte reload yaparken çıkarış şekli diğer silahtan geçiş olayı çok tatlı duruyor ya :D

Herkese merhaba,

Envanter seçimlerinde en son kırmızı yoğunlukta skinler seçtim fakat biraz sıkıcı gelmeye başladı. Aşağıda sizlerle envanter linkimi paylaşacağım. Envanterimi tamamıyla değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirmeli miyim? Oyun içinde gaza getirebilecek ya da daha iyi oyuna adapte edebilecek, belki de psikolojik tarafıyla böyle düşündürecek skin ya da envanter sahibi olmak isterim. Düşünceleriniz yorumlarınız çok önemli. İyi haftalar.

envanter ve hesap durumu biraz göreceli bir kavram ben'de sarı hastasıyım isterimki bütün silahlarım altın rengi olsun ama yok :D malesefki ondna dolayı gözüne hoş gelenleri yap derim steam linkimi bırakıyorum buraya belki örnek olur sana veya diğer arkadaşlara çok birşey yapamadım ama zamana ihtiyacım var biraz daha :) Steam Profilim

Hocam envanteriniz çok güzel, AWP için yaban ateşi öneririm. Genel olarak deseni güzel olan fakat oyunda çok karmaşık gözüken Kırmızı Astor, Kan sporu, Ejder Ateşi gibi skinlere yönelmişsiniz, daha sade skinler göz zevkinizi arttıracaktır onlara yönelmenizi öneririm.

Envanterinize resmen hayran kaldım, bu da benim gariban :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı