hosting ve alan adı için daha ucuz bir yer var mı bide hızlı olması benim için çok önemli site açılışı vs natroda bu paket ve alan adı vs 2k tutuyor 1 yıllık 9 dolarda envato aylık üyeligi var amacım hosting hizmeti alıp envato üzerinden işletmeme uygun bir tema seçim sitemi kurmakHocam ben bu fiyata 3 tane hosting alırım dediğiniz şey için. Keyubu vb. birçok sitede ucuza bulabilirsiniz, hem performanslı hem de güzel.
Ayrıca bu iş için WordPress çok iyi işinizi görür. WhatsApp eklentisi ile sağ altta veya istediğiniz yerde WhatsApp butonu çıkartabilirsiniz.
Hosting ve alan adı için daha ucuz bir yer var mı bir de hızlı olması benim için çok önemli site açılışı vs Natro'da bu paket ve alan adı vs 2K tutuyor 1 yıllık 9 dolarda envato aylık üyeligi var amacım hosting hizmeti alıp envato üzerinden işletmeme uygun bir tema seçim sitemi kurmak.
Hocam size tavsiyem domaini turhost veya turkticaret gibi yerlerden alabilirsiniz. Keyubu üzerinden alttaki paketlerden ihtiyacınıza göre (tavsiyem paket 3) içindeki WordPress ile siteyi hazır temaları düzenleyerek tasarlamanız. Bunlar maksimum yıllık olarak 687 TL tutuyor.
Eki Görüntüle 2419387
Mesela şu tema ve bu paketleri alsam işimi görür mü normal işletmemizi tanıttıgımız bir ana sayfa anasayfada ürünlerimiz olacak bir de ürün sayfaları vs. olacak ürün sayfasında da satın al yerine WhatsApp'a yönderiecek bir buton belki bir de sag altta direkt ara butonuyla WhatsApp butonu üst üste de durabilir bunlar işimizi görür mü?Neytiri - Modern WooCommerce Theme
Get Neytiri - Modern WooCommerce Themethat includes innove couture & fashion ecommerce, from our library of WordPress Themes. Get unlimited downloads with an Envato subscription!elements.envato.com
Mesela şu tema ve bu paketleri alsam işimi görür mü normal işletmemizi tanıttıgımız bir ana sayfa anasayfada ürünlerimiz olacak bir de ürün sayfaları vs. olacak ürün sayfasında da satın al yerine WhatsApp'a yönderiecek bir buton belki bir de sag altta direkt ara butonuyla WhatsApp butonu üst üste de durabilir bunlar işimizi görür mü?Neytiri - Modern WooCommerce Theme
Get Neytiri - Modern WooCommerce Themethat includes innove couture & fashion ecommerce, from our library of WordPress Themes. Get unlimited downloads with an Envato subscription!elements.envato.com
Bir de SSL sertfikası ve domaini baska firmadan alıyoruz o domain ile Keyubu uyumlu olur mu hani domain baska firmadan kullanamazsın gibi vs. Keyubu paketinde SSL sertfikası dahil diyor turhosttan alsak domaini ona dahil edebilir miyiz SSL'i.
Bir de SSL sertfikası ve domaini baska firmadan alıyoruz o domain ile Keyubu uyumlu olur mu hani domain baska firmadan kullanamazsın gibi vs. Keyubu paketinde SSL sertfikası dahil diyor turhosttan alsak domaini ona dahil edebilir miyiz SSL'i.
Evet hocam, bu paketler işinizi görür. Tabii envato bana biraz pahalı geliyor ancak o sizin tercihiniz. Keyubu cPanel paket 3 gayet işinizi görecektir.
Turhost üzerinden ek bir SSL sertifikası almanıza gerek yok. CPanel'i domain adresinize bağladığınızda Keyubu üzerinde bulunan SSL sertifikası otomatik olarak aktifleşiyor, merak etmeyin.
Bunlardan hangisini seçmeliyim turhosttan aldıgım alan adı için.
Envato dışında güzel tema bulabilecegim bir yer var mı bildiginiz.
keyubu de alan adı ğ içerse sorun olur muMevcut bir alan adım var seçeneğini seçip domaini ve uzantıyı gireceksiniz. Envato dışında tema bulunabilecek yer bilmiyorum maalesef, bu zamana kadar tüm sitelerimi kendim sıfırdan yaptım.
Keyubu de alan adı ğ içerse sorun olur mu?