Envato market hazır WordPress temaları ile işletme için web sitesi kurulumu

yusuf1627

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 i7 13650hx 16gb ram 1tb ssd
WordPress ile web sitesi yapan var mı? Natro Host'dan sınırsız Pro hosting paketi alıp .com.tr alan adıyla, envato Market'teki WordPress temalarını kullanarak bir web sitesi yapmayı düşünüyorum. Web sitemde e-ticaret olmayacak, sadece ürünleri tanıtacağız. Müşteriler, web sitesi üzerinden WhatsApp'a yönlendirilerek bizimle iletişime geçebilecek. Çünkü her müşteriye özel ürün sunduğumuz için sipariş sürecini WhatsApp üzerinden yönetmek istiyoruz. Sizce WordPress bu iş için işimizi görür mü?
1739051573153.png

Hocam ben bu fiyata 3 tane hosting alırım dediğiniz şey için. Keyubu vb. birçok sitede ucuza bulabilirsiniz, hem performanslı hem de güzel.
Ayrıca bu iş için WordPress çok iyi işinizi görür. WhatsApp eklentisi ile sağ altta veya istediğiniz yerde WhatsApp butonu çıkartabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben bu fiyata 3 tane hosting alırım dediğiniz şey için. Keyubu vb. birçok sitede ucuza bulabilirsiniz, hem performanslı hem de güzel.
Ayrıca bu iş için WordPress çok iyi işinizi görür. WhatsApp eklentisi ile sağ altta veya istediğiniz yerde WhatsApp butonu çıkartabilirsiniz.
hosting ve alan adı için daha ucuz bir yer var mı bide hızlı olması benim için çok önemli site açılışı vs natroda bu paket ve alan adı vs 2k tutuyor 1 yıllık 9 dolarda envato aylık üyeligi var amacım hosting hizmeti alıp envato üzerinden işletmeme uygun bir tema seçim sitemi kurmak

Hosting ve alan adı için daha ucuz bir yer var mı bir de hızlı olması benim için çok önemli site açılışı vs Natro'da bu paket ve alan adı vs 2K tutuyor 1 yıllık 9 dolarda envato aylık üyeligi var amacım hosting hizmeti alıp envato üzerinden işletmeme uygun bir tema seçim sitemi kurmak.

Hocam size tavsiyem domaini turhost veya turkticaret gibi yerlerden alabilirsiniz. Keyubu üzerinden alttaki paketlerden ihtiyacınıza göre (tavsiyem paket 3) içindeki WordPress ile siteyi hazır temaları düzenleyerek tasarlamanız. Bunlar maksimum yıllık olarak 687 TL tutuyor.

1739052944862.png

Hocam size tavsiyem domaini turhost veya turkticaret gibi yerlerden alabilirsiniz. Keyubu üzerinden alttaki paketlerden ihtiyacınıza göre (tavsiyem paket 3) içindeki WordPress ile siteyi hazır temaları düzenleyerek tasarlamanız. Bunlar maksimum yıllık olarak 687 TL tutuyor.

Eki Görüntüle 2419387

Mesela şu tema ve bu paketleri alsam işimi görür mü normal işletmemizi tanıttıgımız bir ana sayfa anasayfada ürünlerimiz olacak bir de ürün sayfaları vs. olacak ürün sayfasında da satın al yerine WhatsApp'a yönderiecek bir buton belki bir de sag altta direkt ara butonuyla WhatsApp butonu üst üste de durabilir bunlar işimizi görür mü?

Mesela şu tema ve bu paketleri alsam işimi görür mü normal işletmemizi tanıttıgımız bir ana sayfa anasayfada ürünlerimiz olacak bir de ürün sayfaları vs. olacak ürün sayfasında da satın al yerine WhatsApp'a yönderiecek bir buton belki bir de sag altta direkt ara butonuyla WhatsApp butonu üst üste de durabilir bunlar işimizi görür mü?

Bir de SSL sertfikası ve domaini baska firmadan alıyoruz o domain ile Keyubu uyumlu olur mu hani domain baska firmadan kullanamazsın gibi vs. Keyubu paketinde SSL sertfikası dahil diyor turhosttan alsak domaini ona dahil edebilir miyiz SSL'i.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 012113.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 012113.png
    82,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-02-09 012137.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 012137.png
    30 KB · Görüntüleme: 29

Bir de SSL sertfikası ve domaini baska firmadan alıyoruz o domain ile Keyubu uyumlu olur mu hani domain baska firmadan kullanamazsın gibi vs. Keyubu paketinde SSL sertfikası dahil diyor turhosttan alsak domaini ona dahil edebilir miyiz SSL'i.

Evet hocam, bu paketler işinizi görür. Tabii envato bana biraz pahalı geliyor ancak o sizin tercihiniz. Keyubu cPanel paket 3 gayet işinizi görecektir.

Turhost üzerinden ek bir SSL sertifikası almanıza gerek yok. CPanel'i domain adresinize bağladığınızda Keyubu üzerinde bulunan SSL sertifikası otomatik olarak aktifleşiyor, merak etmeyin.

Bir de aldığınız domain adresinde Türkçe karakter kullanmayın.

Bunlardan hangisini seçmeliyim turhosttan aldıgım alan adı için.

Evet hocam, bu paketler işinizi görür. Tabii envato bana biraz pahalı geliyor ancak o sizin tercihiniz. Keyubu cPanel paket 3 gayet işinizi görecektir.

Turhost üzerinden ek bir SSL sertifikası almanıza gerek yok. CPanel'i domain adresinize bağladığınızda Keyubu üzerinde bulunan SSL sertifikası otomatik olarak aktifleşiyor, merak etmeyin.

Envato dışında güzel tema bulabilecegim bir yer var mı bildiginiz.

Dosya Ekleri

• keyb.png
    keyb.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 22
Bunlardan hangisini seçmeliyim turhosttan aldıgım alan adı için.

Envato dışında güzel tema bulabilecegim bir yer var mı bildiginiz.

Mevcut bir alan adım var seçeneğini seçip domaini ve uzantıyı gireceksiniz. Envato dışında tema bulunabilecek yer bilmiyorum maalesef, bu zamana kadar tüm sitelerimi kendim sıfırdan yaptım.

Mevcut bir alan adım var seçeneğini seçip domaini ve uzantıyı gireceksiniz. Envato dışında tema bulunabilecek yer bilmiyorum maalesef, bu zamana kadar tüm sitelerimi kendim sıfırdan yaptım.
keyubu de alan adı ğ içerse sorun olur mu

Keyubu de alan adı ğ içerse sorun olur mu?

Bu paket 3'ü yıllık mı alıyoruz aylık mı 40TL 12 ile mi çarpılacak daha almadım da onu göremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı