Enver Paşa beceriksiz bir Paşa mıydı?

Böyle değerli bir insana saygı duymayan, iftiralar atan çok fazla kişi var. Ben çok üzülüyorum komutanımızın sevilmemesine.
Yaw hocam sevmiyorsa sevmesin ama bari saygı duysun ya.

Sarıkamış şehitleri neymiş enverin suçu değilmiş. Arkadaş bir mareşal kadar yetkiye sahip enver paşa var bu adamın askerlerin giysisinden tut erzağına kadar silahına kadar paşaların ne yapıp ne yapmayacağına kadar her şeyde her an bilgi sahibi olması lazım

Saygı duymak ne kelime? Şu an görseler adamı vuracak kadar nefret ediyorlar…
Sarıkamış şehitleri neymiş enverin suçu değilmiş. Arkadaş bir mareşal kadar yetkiye sahip enver paşa var bu adamın askerlerin giysisinden tut erzağına kadar silahına kadar paşaların ne yapıp ne yapmayacağına kadar her şeyde her an bilgi sahibi olması lazım

Yaw hocam sevmiyorsa sevmesin ama bari saygı duysun ya.

Dostum 4 kere yazdığın zaman o mesaj daha ilgi çekici ya da ikna edici olmuyor aksine daha sinir bozucu oluyor. Kendini Enver Paşanın yerine koy.

Dostum 4 kere yazdığın zaman o mesaj daha ilgi çekici ya da ikna edici olmuyor aksine daha sinir bozucu oluyor. Kendini Enver Paşanın yerine koy.
Sadece cevap vermenizi istiyorum şuan tek aklıma takılan bu çünkü

Sarıkamış sina bitti becerekiz değil enver paşa anlamıyor musun?

Hadi belki dersin sarıkamışta beceriksizdi sina da beceriksiz di ama genel olarak beceriksiz bir komutan diyemezsin

S

Sarıkamış sina bitti becerekiz değil enver paşa anlamıyor musun?

Hadi belki dersin sarıkamışta beceriksizdi sina da beceriksiz di ama genel olarak beceriksiz bir komutan diyemezsin
Tamam ama Sarıkamış'ta neden paşalara söz geçiremiyor bunu yapamıyorsa ne yapabiliyor

Bu konu için ayrı bir konu açman gerekiyor enver paşa beceriksiz bir paşa mıydı değil "enver paşa sarıkamış'ta neden paşalara söz geçiremiyor?" olması lazım başlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…