Eokul incelemesi

Notların iyi değil ve sınıfla da kıyaslama. Üniversite sınavında okulda goygoy yapan arkadaşlarınla yarışmayacaksın. Ciddiye al ve çalışmaya devam et.11.sınıftayım ve birisi ileride daha da düşecek demiş. Hayır benimki 90'dan 96, 97'ye kadar yükseldi bu sene. Bişe bilmeyip konuşanlara çok bakma çalışmaya devam et.
 
Bence ileride artar çünkü herkes kendi alanında yarışacak daha başarılı olacak.

Evet ben tepki göstermek için yazdım.

İleride daha fazla düşer derken, bu şekilde devam ederse düşer. Özel ders alıp 32 almış dersten. Aynılarını bende yaşadım ve bana olanları yansıtıyorum arkadaşa. Çalışması gerektiğini farklı bir yoldan söyledim.

Ben zaten ileride düşecek boş ver anlamında anladım. Dediğinizde doğru özel ders alıp 32 almak kötü olmuş.
 
9. sınıf bocalama dönemidir, düşük aldıysan moralini bozma. Birçok dersten kalmıştım 9. sınıfta, 10, 11 derken toparladım dersleri. Lise çok farklı bir yer, illaki notlarda düşüş olacaktır. 9. sınıfta kağıdın temizliğinden 05 almıştım.
 
Herkesin kendine göre hedefleri vardır. Kimisi sınıfı geçmek için uğraşır kimisi 95 alsa doymaz. Bana kalırsa notlarınız fena değil ama çok daha iyisini yapabilirsiniz.
 
Bu arada o 32 özel ders almadan önce oldu 32 aldıktan sonra özel ders almaya başladım. Trafik dersine gelirsek full sözeldi tüm cevaplarım doğru idi fakat kısa yazdim diye puan kırmış hoca, bu arada 1. Yabancı dil İngilizce 2. Yabancı dil Almanca, Sözelciyim, ingilizce sınavım 100 ne sınıfta ne okulda başka 100 alan yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı