Çözüldü Epic Games 0x000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll

Bunu sil ve bunu kur.

Sistem geri yükleme yapın düzelir kayıt defteri veyahut DLL'de sorun olduğu için yapar çoğunlukla.

Sistem geri yükleme yapın düzelir kayıt defteri veyahut DLL'de sorun olduğu için yapar çoğunlukla.
PC sıfırlama sonrasında bu durum oldu. Eskiden olmuyordu.
hile kullandıysanız olabilir ve format gerekir onun haricinde bu konuyu inceleyin [Çözüldü] Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası - Technopat Sosyal
Hile kullanmadım. Dediğim gibi PC sıfırlama sonrasında bu oldu. Belirttiğiniz konuyu da inceledim, düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlama değil tamamen format gerekli çünkü kullandığınız hile sistem dosyalarını değiştiriyor, Windows sıfırlama yapınca ayarları sıfırlanıyor dosyalar baştan kurulmuyor kısmen bir kurulum oluyor.
Son olarak her hileyi kullanmayın, GTA 5 hilesi kullanıp hesapları ve bilgileri çalınan birçok kişi var.

sıfırlama değil tamamen format gerekli çünkü kullandığınız hile sistem dosyalarını değiştiriyor,windows sıfırlama yapınca ayarları sıfırlanıyor dosyalar baştan kurulmuyor kısmen bi kurulum oluyor.
son olarak her hileyi kullanmayın,gta 5 hilesi kullanıp hesapları ve bilgileri çalınan birçok kişi var.
Hile kullanmadım işim de olmaz.

Pardon yanlış anladım, net Framework-DirectX-Visual C++ programlarını tekrar kurun ya da güncelleyin ve Windows güncelmi kontrol edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı