Hocam Horizon Zero Dawn değişik bir oyun. 30 saatlik bir hikâyesi var ancak oyunda ilerlemek için sağdan soldan çalı çırpı toplamanız gerekiyor. Çok uğraştırıyor. Hikâyesi güzel bir oyun. Uğraşırım diyorsanız alın. Days Gone önermiyorum. Bence fiyatını hak eden bir oyun değil. Horizon Zero Dawn ile 200 TL'ye tamamlayacak oyunlara bakabilirsiniz. Kena bridge of spirits öneririm.
Vay arkadaş 1 ay önce çok ucuza RDR2 falan filan aldık diye sevinirken bugün daha büyük indirim yapmislar helal olsun.
Oyun önerisi alınır bayanlar; RDR2, Odyssey, Origins, anno 1800, CP77, Death Stranding de var. Hepsini indirimden aldım başka önerisi güzeldir dediğiniz var mı? Daha bilgisayarım yok kütüphaneye oyun biriktiriyorum.
Vay arkadaş 1 ay önce çok ucuza RDR2 falan filan aldık diye sevinirken bugün daha büyük indirim yapmislar helal olsun.
Oyun önerisi alınır bayanlar; RDR2, Odyssey, Origins, anno 1800, CP77, Death Stranding de var. Hepsini indirimden aldım başka önerisi güzeldir dediğiniz var mı? Daha bilgisayarım yok kütüphaneye oyun biriktiriyorum.