Epic Games 130TL kupon veriyor!

Hocam dying light 4 şubatta gelecek almak istiyordum fiyatı 349 TL. Bu kuponla 219 TL olacak şaka gibi

Çıkmamış oyunu ön siparişte o şekilde alabileceğini sanmıyorum o kupon Dying Light için aktif değildir muhtemelen.

Horizon Zero Dawn ve God Of War aldım. Dying Light 2 almayı planlıyordum fakat ikinci bir Cp2077 vakası yaşamak istemedim. (Detroit Become Human oynamamış arkadaşlar var ise lütfen oynasınlar, başyapıt bir oyun.)

Hiç kullanmadım demiyorum. Uzun süredir kullanıyordum artık kullanmayacağım.

İndirimleri güzel ama Launcher çöp, artık kabullenmem gerekiyordu. Oyunu oynayası gelmiyor insanın.
Haklısın lafım yok ama elbet düzeltirler. Adamlar sepet sistemini bile kaç yıl sonra getirdiler. Haklısın ama Steam daha iyi diye 130 TL'yi görmezden gelemem artık idare edecez. Oyunlar uçmuş zaten.

Çıkmamış oyunu ön siparişte o şekilde alabileceğini sanmıyorum o kupon Dying Light için aktif değildir muhtemelen.
Hocam diğer yazdıklarımı da okusaydınız. Zaten çıktıktan sonrayı söylüyordum. Orada belirtmedim. Ama zaten oyun 4 şubatta çıkıyor. Kupon 27 Şubat'a kadar var.

Arkadaşlar şu an da Epic'te kampanyalı bir kart var mı acaba ininal ile alacaktım 200 liralık oyunu 210 liraya çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…