- Makaleler
- 1
Aynen öyle değişiklik yapmaları benim de hoşuma gittiİlk kez böyle bir kupon veriyorlar. Hoşuma gitti.![]()
Hocam şaka gibi değil mi fiyat?Eki Görüntüle 1284752
Bende böyle bir paket yaptım.
Aynen öyle değişiklik yapmaları benim de hoşuma gittiİlk kez böyle bir kupon veriyorlar. Hoşuma gitti.![]()
Hocam şaka gibi değil mi fiyat?Eki Görüntüle 1284752
Bende böyle bir paket yaptım.
Aynen öyle değişiklik yapmaları benim de hoşuma gitti
Hocam şaka gibi değil mi fiyat?2 3A oyun ve 1 oyunu bu fiyata alabilmek gerçekten harika.
Git dilen o zaman. Bu ne saçma bir düşünce. Hayır kurumu sanki adamlar millete para dağıtacak.Hayır yani örnek direk o 60 TL indirim değil de 30TL düz para olarak versinler direk harcayalım. Ben ve milyonlarca çocuk oyunlara 1 kuruş bile veremiyor.
Sonuçta elinden 200 tl çıkıyor mu? Çıkıyor. Kim okuduğunu anlamadığı belli.200 TL vermek zorunda değilsin. 200 TL ve üzeri sepetlerde geçerli. 70 TL'ye düşüyor 200 TL'lik bir sepet anlayacağın. Okuma da mı bilmiyorsunuz arkadaş?
Metro exodus olabilir.Arkadaşlar Cyberpunk aldım ve 80 TL falan eksik. Var mı önerdiğiniz oyun?
Arkadaşlar Cyberpunk aldım ve 80 TL falan eksik. Var mı önerdiğiniz oyun?
Çıkmıyor. Bence senSonuçta elinden 200 tl çıkıyor mu? Çıkıyor. Kim okuduğunu anlamadığı belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.