Epic Games 130TL kupon veriyor!

@Vulture hocam, merhaba. RDR2 + AC Origins veya Odyssey düşünüyorum. Mantıklı mı? Deluxe Edition ile aralarında ne kadar fark var?
Hocam Origins yerine Odyssey öneririm. Bence daha hareketli ve daha güzel bir oyun. Grafik olarak da keza öyle. Odyssey Deluxe Edition asla kullanmayacağınız eşyalar veriyor. Almışken DLC'leriyle almak lazım. O da Gold Edition ile oluyor ancak biraz tuzlu. Hikâyesi havada kalıyor tek başına. DLC'leri ana oyunu bitirdiğinizde alırsınız. Ubisoft sık sık indirimlerine ek kodlar ile indirim sağlıyor. Origins'i de eski kupon mantığıyla gelirse almanızı öneririm Gold Edition'ı 21 TL civarına düşüyordu.

RDR2 hakkında tek kelime etmeme gerek yok. Şahsen ezbere bildiğim hikâyesine 3.kez tekrar başladım. Bana kalırsa RDR2 + Odyssey'i Standart sürümüyle almalısınız. İki oyun toplamda en az 150 saat oynanış sunuyor. Kesinlikle mantıklı.
 
@HooDue
Duyurulduğunda ilk defa şehirde geçecek Far Cry oyunu olduğunu ve diğer oyunlardan farklı olacak diyorlardı. Güzel bir hikâyesi olacak diye duymuştum.
Bunlar doğru değil miydi?
Hocam evet bir şehir var ama yaşayan bir şehir değil ve neredeyse oldukça küçük bir bölüm. Hikaye olarak artık karakterimizi sinematiklerde görüyoruz. Farklılık var ama karakter gelişimi neredeyse yok ve hikaye klasik far cry hikayesi. Mekanikler iyi ama zaten diğer oyunlardan alınma ve üstüne azıcık yenilik konulmuş hali. Diğer Far cry'ları bitirdiğinizi söylemiştiniz galiba ve ona rağmen hala Far Cry açlığınız varsa dindirir orası ayrı. Önemli olan hala istiyor musunuz aynı formülü.
Şimdi RDR2 150 TL yanında ne alayım en fazla 50 TL değerinde?
Hocam kena olabilir. Çok tatlı bir oyun.
 

Geri
Yukarı