Epic Games 130TL kupon veriyor!

Ben Metro Exodus Gold paketi, Detroit ve Kena aldım Far Cry 6 almayı düşünüyordum fakat Far Cry serisi ileride çok fazla ucuzluyor zaten o zamanda alınabilir.
Hocam Far Cry 6 kupon harcamanıza değecek bir oyun değil. Far Cry 6 yerine paket oluşturmak çok daha mantıklı. Benim gözümde Far Cry 6'nın edeceği maksimum fiyat kuponsuz 70-80 TL. Watch Dogs Legion gibi bir oyun. Çok ses getirmemiş bir oyunu hâlâ bu kadar az indirimle satmaları çok mantıksız. İyi bir paket oluşturmuşsunuz. Özellikle Kena harika bir oyun.
 
1643308002623.png

Aklıma ucuz başka oyun gelmiyor.
 
Hocam Far Cry 6 kupon harcamanıza değecek bir oyun değil. Far Cry 6 yerine paket oluşturmak çok daha mantıklı. Benim gözümde Far Cry 6'nın edeceği maksimum fiyat kuponsuz 70-80 TL. Watch Dogs Legion gibi bir oyun. Çok ses getirmemiş bir oyunu hâlâ bu kadar az indirimle satmaları çok mantıksız. İyi bir paket oluşturmuşsunuz. Özellikle kena harika bir oyun.

Daha yeni çıktığı için bu fiyatlarda onu da Watch Dogs gibi seneye bu zamanlarda kuponla 30 40 TL'ye alabiliriz muhtemelen.
 
Hocam şimdi kupon gelecek mi nereye abone olmam gerekli yardım eder misiniz?
@HooDue
Hocam e postalara abone ol var zaten tiklemişsiniz. Epic size 24 saat içerisinde kuponunuzu verecek (yoğunluğa bağlı süre azalıp, artabilir). Daha sonra Epic uygulamasında isminizin oraya tıkladığınızda kuponlar bölümünde gözükür.
 

Geri
Yukarı