Epic Games 130TL kupon veriyor!

Ubisoft'un sitesinde sattığı DLC'leri Epic Games'ten alınan oyunda kullanabiliyor muyuz hocam?
Güzel soru hocam. Bir fikrim yok ancak sonuçta aynı Ubisoft hesabına bağlıyorsunuz. Ben Rainbow Six Siege'i Epic Games'ten satın aldım. Geriye kalan oyun içi satın alımlarımı Ubisoft'tan gerçekleştirdim ve sorun olmadı. Sorun olacağını zannetmiyorum. Sonuçta Epic Games'e bağlı Ubisoft hesabınız sabit.
O kadar vaktim yok ama ara ara oynarım veya 2 yıl sonra rahat rahat oynarım diye düşünüyorum hocam. Yarın abimi arayıp o ikisini alayım o zaman. Çok teşekkürler :)
RDR2'yi bırakabileceğinizi pek zannetmiyorum. Hikâyesi aşırı yoğun ve ağır olmasına rağmen 1 hafta içinde bitirdim. Odyssey'i 1 kez bırakıp daha sonra tekrar döndüm. Daha sonra DLC'ler ile bir kez daha oynadım. Kısaca her anından keyif alabileceğiniz güzel saatler vaat ediyor iki oyun da. İyi eğlenceler hocam. 🙂
 
Hocam RDR2 Ultimate Edition 180TL.
The Witcher 3 15TL.
Bana 5-6 TL'lik bir şey lazım şu an.
Ve ya standat sürüm RDR2 alıp yanına bir de Mafia 2 ekleyebilirim.
Ultimate Edition RDR2'nin bir anlamı yok. Ne veriyor bilmiyorum ancak eğer kozmetikse, kozmetikleri dükkandan da alabilirsiniz. Standart RDR2 alıp yanına 35 TL'lik bir oyun eklemeniz daha iyi olacaktır. Eğer bütçenizi 10 TL daha esnetebilirseniz güzel seçenekler var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı