Epic Games 130TL kupon veriyor!

Rdr 2 nin yanına watch dogs 2 yi ekleyerek fiyatta 200 ü geçirdim 130 tl kuponla bu iki oyunu 73.30 tlye satın aldım benim işlemim tamam herkes iyi alışverişler :)
 
Steam dışında hiç kimseye para vermem ben :D, kaç tane oyunu ucuza aldım Steam sayesinde, sırf GTA 5 için Epic kullanıyorum, yoksa asla yüzüne bile bakmam Epic'in.
Steam'i bende çok severim. Ama aynı aynı daha ucuza varken neden Epic'ten almayayım ki? Oyun fiyatları ve şartlar malum. Çok zenginseniz orası ayrı..
 
Hızlı akışa sabit FPS, aksiyon oyunu istiyorsanız Cyberpunk; daha sakin ama yer yer hızlanan hikâyenin daha ağır bastığı aksiyon macera oyunu istiyorsanız Horizon Zero Dawn. Şahsen ben Cyberpunk oynarken daha çok eğlenmiştim.
Teşekkür ederim cyberpunk alacağım.
 
Ultimate Edition RDR2'nin bir anlamı yok. Kozmetikleri dükkandan da alabilirsiniz. Standart RDR2 alıp yanına 35 TL'lik bir oyun eklemeniz daha iyi olacaktır. Eğer bütçenizi 10 TL daha esnetebilirseniz güzel seçenekler var.

Hocam CPU soğutucumu da değiştireceğim için minimun zararla işin içinden çıkmak istiyorum şu şekilde hazırladım nasıl sizce.
epic2.PNG
 
AC Valhalla 139TL'ye düşüyor. Bir ara daha ucuzdu sanki, ne diyorsunuz bu fiyata alınır mı?
Hocam indirime girmedi ya o yüzden biraz pahalı bekleyin bence kuponu ona harcamayın. Tek seferlik kupon bu.
Hocam CPU soğutucumu da değiştireceğim için minimun zararla işin içinden çıkmak istiyorum şu şekilde hazırladım nasıl sizce.
Eki Görüntüle 1284967
Hocam bence çok iyi olmuş. Sizi uzun süre götürecek oyunlar zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı