Epic Games 130TL kupon veriyor!

Hocam CPU soğutucumu da değiştireceğim için minimun zararla işin içinden çıkmak istiyorum şu şekilde hazırladım nasıl sizce.
Eki Görüntüle 1284967
Mafia 2 DE, Mafia 3 DE ve Batman'i çıkarıp yerine Kena Bridge of Spirits eklemenizi öneririm. Exclusive bir oyun olduğu için oyuna tek erişim şansınız Epic Games. Mafia 2 DE tam bir para tuzağı. 15 TL günümüz için bir şey değil tabii. Tercih sizin. İyi bir paket.
 
AC Valhalla oyna oyna bitmiyor zaten bir de Tüm DLC ve yeni DLC ile çok uzunca götürür sizi. Keyifli oyunlar :D
Ubisoft + ile oynamistim 4 ay once 81% irelilemem var Odyssey bitirdim dlcler kaldi oynamadigim simdi biraz Valhalla sirasi :)
Bu konuyu gormeseydim belki de hic haberim olmayacakti cok teshekkur ederim :D
 
Hocam eğer hesabınız da yoksa alabilirsiniz. İstediğiniz zaman en azından tekrar oynama şansınız olur ve bu indirimlerde kaçmaz.
Ben 25 Şubat'a kadar beklicem. Cyberpunk'un büyük bir güncelleme alacağını söylüyorlar. Eğer oyun düzelmiş olursa alacağım. Diğer indirimde de 130 TL vereceklerdir dolar kurundan dolayı.
 
Ubisoft + ile oynamistim 4 ay once 81% irelilemem var Odyssey bitirdim dlcler kaldi oynamadigim simdi biraz Valhalla sirasi :)
Hocam ben Odyssey'de bitirdim o da çok keyifliydi. Ama Valhalla ayrı bir hoşuma gitti. Viking temasından mıdır nedir bilemedim. Daha keyifli geldi. Önünüz de uzun bir yolculuk var :D
 
@Deniz1923
@HooDue
Assassin's Creed Valhalla ve Immortals Fenyx Rising paketi almak daha mantıklı o zaman.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Şimdilik kopyala yapıştır Far Cry oyunu oynamak istemiyorum.
Valhalla alin ben de tereddut etmistim onceleri kotu diye yorumlar goruyordum ama oynadim baya zevkliydi :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı