Epic Games 130TL kupon veriyor!

Hocam açıkçası Epic kütüphanesinde korku oyunu pek yok. En sağlam Amnesia serisi var, Layers of Fear 2 var, SOMA var, Conarium (Türk yapımı) var, Alan Wake Remastered var, Among the Sleep var. Among the Sleep'i bedavaya vermişti Epic, aynı şekilde Amnesia: TDD ve Machine for Pigs'i de. Ona göre bakarsınız. Conarium korkunç değil fakat korku diye geçiyor diye yazayım dedim.
tesekkurler kardeşim layers of fear2 yi deneyeceğim...
 
Kuponu almak için işaretlememiz gereken E posta aboneliği kısmı önceden de işaretliymiş de bana da kupon gelecek mi yoksa başka bir şey yapmam mı lazım?
Hocam önceden işaretlediyseniz. Kupon gelmiştir şimdiye. İsminizin oraya tıklayın ve kuponlar kısmına bakın gözükür.
tesekkurler kardeşim layers of fear2 yi deneyeceğim...
Hocam ben tavsiye etmem o oyunu pek. İlki kadar etkileyici ve yenilikçi değil. Ama korku ve gerilim oyunlarında seçenekler az Epic'te başka oyun kalmadıysa deneyecek olabilir o zaman.
 
Borderlands var hocam teşekkür ederim. Sifu'yu bekleyeceğim. 8 Şubat'ta çıkıyor, pre-order verenler 6 Şubat'ta oynayabilecek, o ara oyunun nasıl olduğu belli olur az çok. Oyun güzel olsun da 2-3 saat olması da sıkıntı değil. Bir de ben oyundaki o mekanikler ile 2-3 saat süreceğini sanmıyorum. Her ölüp yeniden doğduğunda karakterin yaşlanması çok hoş ve oyunu uzatacak bir detay mesela. Bence bir 5-6 saati olur kılçıksız. 2-3 saat olsa bile oyunu tam fiyatından çok çok daha düşüğüne almış olacağım, dert değil bence.

Kena'yı da Enis Kirazoğlu baya övmüştü oradan beri hep aklımda. Hikaye sırf uzasın diye boş boş yan görevler koymadıklarını söylemişti, onu dediği an tav oldum ben zaten oyuna. Pişman olacağımı hiç düşünmüyorum şahsen.
Kena'da hatırladığım bir yan görev sistemi yok. Hikâye esnasında edindiğiniz zarfları köydeki çeşitli kutulara koyduğunuzda bölge açıyorsunuz. Yan görev sayarsanız bir onlar var. Boss savaşları ve hikâye anlatımı şahane. Hikâye insanın içine işliyor. Şahsen ben bu kısımları aşırı beğendim. Bulmacalar gerçekten eğlenceli. Mekanikler de gayet çeşitli.

Ben de Sifu'yu kuponla ucuza alabildiğimiz için değeceğini düşünüyorum ancak önden bir görmekte yarar var. Dediğiniz gibi ön sipariş verenlerden edindiğimiz bilgiler ve çıkacak videolarından göreceğimiz kadarıyla biz de sepete atarız. Kısa bir araştırmayla 10 saatten biraz daha kısa olacağını okudum ama ne kadar doğru bilgi tartışılır. 10 saat sunuyorsa gayet iyi. Tekrar tekrar oynanma potansiyeline de sahip. İyi eğlenceler şimdiden hocam. 🙂
 
Odyssey ve Valhalla hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

Odyssey gayet iyidir ancak oyunu beğenirseniz DLC'leri almak şart oluyor. Daha fazla oynamak istiyorsunuz. Valhalla ise Odyssey'in daha cilalı versiyonu. İkisi de tercih edilebilir. Valhalla beni çok bağlayamamıştı kendine. Eğer yanına alacak bir oyun bulabilirseniz Odyssey, eğer bulamazsanız Valhalla öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı