Epic Games 15 Aralıktan sonra RDR 2'yi bedava yapar mı?

Buradan çıkardım.

Epic Games'i aradım şimdi RDR2 98 TL yani 5 dolar ediyor, Death Stranding 2,5 RDR2 değerinde ama insanlar 330TL'ye aldığında bile biz para kazanmıyoruz öyle bir saçma sistemimiz var dedi haklısınız RDR2 verirlerse batarlarmış. Bilginiz varsa paylaşın bilgilenelim sağ ol diyelim yoksa boş boş saçma demeyin.

Epic Games'i aradım şimdi RDR2 98 TL yani 5 dolar ediyor, Death Stranding 2,5 RDR2 değerinde ama insanlar 330TL'ye aldığında bile biz para kazanmıyoruz öyle bir saçma sistemimiz var dedi haklısınız RDR2 verirlerse batarlarmış. Bilginiz varsa paylaşın bilgilenelim sağ ol diyelim yoksa boş boş saçma demeyin.
Bak hala karşılaştırıyorsun. Biri RDR 2 biri Death Stranding. Aralarında dağlar kadar fark olan iki oyunu karşılaştırıyorsun. Önemli olan tek şey fiyatı değil satılabilirliğidir.

Yalnız biri şu an 20 dolar diğer 24 dolar. Hatta indirimsiz RDR2 60, Death Stranding 40 dolar.

Steam'da 240TL olan Death Stranding şu an Epic Games'te bedava hatta sunucular çöktü giriş yapamıyoruz. 98TL'lik RDR2 verilirse Epic Games batmazmış demek ki.
Yani? Adamlar bile diyor 2027'e kadar kar edemeyecegiz diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı