Epic Games 15 ücretsiz oyun dağıtacak!

Günaydın.
Dağıtmasın yeter ya. Gidip parasını verip adam gibi oynayalım. Korsan oyunlar bile daha düzgün çalışıyor. Format attım, GTA V dosyalarını tanıtamıyorum Epic'e. Launcher'ı kapatınca indirme sıfırlanıyor. :D :D :D

Herkesin parası yok :D
Absürt bir hayaldi zaten. Hepimiz biliyorduk ki verilmeyeceğini.

Hayal kurmak bedava.

Dağıtmasın yeter ya. Gidip parasını verip adam gibi oynayalım. Korsan oyunlar bile daha düzgün çalışıyor. Format attım, GTA V dosyalarını tanıtamıyorum Epic'e. Launcher'ı kapatınca indirme sıfırlanıyor. :D :D :D
Gidip parasını verip adam gibi oynayalım derken Epic Games Türkiye'de bulunmaz bir nimet. Asgari ücretli birisi kira mı versin faturaları mı ödesin karnını mı doyursun.
Bunları yaparken bu kadar zorluk içindeyken dağıtmasın yeter ya. Gidip parasını verip adam gibi oynayalım. Nedir ya.

Gidip parasını verip adam gibi oynayalım derken Epic Games Türkiye'de bulunmaz bir nimet. Asgari ücretli birisi kira mı versin faturaları mı ödesin karnını mı doyursun.
Bunları yaparken bu kadar zorluk içindeyken dağıtmasın yeter ya. Gidip parasını verip adam gibi oynayalım. Nedir ya.
Korsan diyemediğim için öyle dedim. Korsan oyun > Epic oyunu.

GTA 5 vermiş adamlar bunlar, neden RDR 2 vermesinler? 🙂

Bak şimdi arkadaşım, 2013 de çıkmış bir oyunu 2020 de verdiler değil mi arada kaç sene var 7.

7 koskoca sene oynayan oynamış bitiren bitirmiş.

Fakat RDR 2 2018 de çıktı şu an 2021'in sonundayız yani 4 yıl olmuş değil mi sence bu arkadaşlar 4 yıllık oyunu sana verirler mi çıkın şu hayal dünyasından :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı