Epic Games +18 yaş istiyor

MASTERF5

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games'ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyor ve mağzaya geri yönlendiriyor. Bunu nasıl kapatırım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende endişelendim onun için fakat yaklaşık 30dk önce yazdığım adımlarla RDR2 aldım ve girip Online'da takıldım. Anlayacağın üzere hiçbir sorun çıkmıyor.

Hocam bende ona göre Mass Effect alacağım sıkıntı olmaz değil mi? Çünkü bende de aynı uyarıyı veriyor.

Hocam bende ona göre Mass Effect alacağım sıkıntı olmaz değil mi? Çünkü bende de aynı uyarıyı veriyor.

Dediğim gibi hocam ben yazdığım şekilde RDR2 satın aldım ve sorunsuz şekilde oynayabildim. Olurda bir problem yaşarsanız, Epic Games üzerinden iade gerçekleştirebilirsiniz.

@keremcems hocam sizde de böyle bir sorun var mı? Ben 3 hafta önce God of War aldığımda böyle bir problem yoktu.

Hocam bende RDR2 almayı planlıyordum fakat öğrenci olduğumdan dolayı para denkleştiremiyordum. Geçtiğimiz günlerde bende böyle bir sorunla karşılaşmamıştım fakat bugün paramı denkleştirip RDR2 almaya karar verdim ve Epic Games'e girdim falan derken bende 18 yaş uyarısıyla karşılaştım. Yarım saat, bir saatlik bir uğraşın ve araştırmanın sonucunda istek listesine ekleyerek alabilmemizi sağlayan bir açık olduğunu keşfettim. Yani evet bende o sorunu yaşadım ve bu şekilde çözdüm (yazılarımın hiçbiri kısa değil farkındayım. Okumaya üşenen dostlar başka birisinden yardım bekleyebilirler. Ben dostlarımın yardım çağrılarını açıklayıcı bir dilde çözüme kavuşturma taraftarıyım. Hem anlamaları için hem de gönüllerinin ferah olması için başımdan geçenleri eksiksiz anlatıyorum.)

@keremcems hocam sizde de böyle bir sorun var mı? Ben 3 hafta önce God of War aldığımda böyle bir problem yoktu.

Bir de yaş sınırı zıkkımı dün ortaya çıktı hocam 3 hafta önce aldığınız oyunda bu sorunu yaşamamanız normal. Gönlünüz ferah olsun.

@keremcems Anladım hocam, ben de Steam dolara geçtiği zaman Epic Gamesten alışveriş yapmaya karar verdim fakat kendi hesabım yoktu kardeşimin hesabı vardı, kendisi 2009'lu, 9. sınıfa gidiyor, onun hesabını kullanmaya başladım, 3 hafta önceki indirimlerde %40'lık bir indirime God of War almıştım (şuanki indirimi %70'e yakın, görünce çok moralim bozuldu ) şimdi de The Last of Us ve Fc24 alacaktım, böyle bir sorunla karşılaşınca bir araştırayım dedim ve sizi buldum, yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Bu arada açıklamalarınızın uzun olması hiç sorun değil aksine çok güzel bir şey (ben de uzun uzun yazdım )

Asıl ben teşekkür ederim hocam. Sorularınıza cevap olabildiysem ne mutlu bana.

Sorunu çözmediyseniz anlatabilirim.
Almak istediğiniz oyunu istek listesine ekleyip (arama yerinden aratıp istek listesine ekleyin) istek listesinden de sepete atabilirsiniz. Oradan da oyunu satın alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…