Epic Games 2023 Sızıntıları

PC Building Simulator mu neydi o da olabilir sizin dediğiniz de olabilir, umarım sizin dediğinizdir.

Aynen kasa resmi de mevcut renkleri sadece uyumsuz.

Mantıklı. Renkleri benzer.

Renk ve kulaklık uyumlu. Oyun güzeldi. Beklentileri çok karşılamasa da beğenenler çıkar diye düşünüyorum gelirse.

Oynamayacağım ama alacağım. Huyum kurusun Epic'in verdiği bedava oyunları almazsam içim rahat etmiyor.
Yok alın zaten, oynanacak bir oyun değil diyorum sadece. Ben Amazon'dan almıştım 2 hafta önce, oradan da bedava verilmişti.

Aynen kasa resmi de mevcut renkleri sadece uyumsuz.

Renk ve kulaklık uyumlu. Oyun güzeldi. Beklentileri çok karşılamasa da beğenenler çıkar diye düşünüyorum gelirse.
Büyük ihtimalle doğru tahmin sizin. Art Of Rally ile birlikte sevindiğim tek oyun Youtuber's Life şu an.

Yok alın zaten, oynanacak bir oyun değil diyorum sadece. Ben Amazon'dan almıştım 2 hafta önce, oradan da bedava verilmişti.

Büyük ihtimalle doğru tahmin sizin. Art of Rally ile birlikte sevindiğim tek oyun YouTuber's Life şu an.

Bu arada beklentileri karşılamasa da dedim ama ben garanti alırım önceden denemişliğim var bayağı hoşuma gitmişti. Oyunu kötülemiş gibi olmayayım.

Bu arada beklentileri karşılamasa da dedim ama ben garanti alırım önceden denemişliğim var bayağı hoşuma gitmişti. Oyunu kötülemiş gibi olmayayım.
Eğer eskiden verdiklerini tekrar vermeye devam ederlerse bu senenin en iyi oyunu olur Youtuber's Life. Ben hala bir Hades, Dead Cells falan bekliyorum AAA gelmese de.

Önceden vermedi ki?
Amazon verdi, Epic Games hesabına hem de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı