Epic Games 2023 Sızıntıları

@Captan_ Epic Aralık gizemli oyun sızıntılarının adamı efsane bu seneyi de boş geçmemiş. 😎
En efsane olan 2021 Aralık'tı her gün tahmin yapıyorduk.
Adamsın kral, normalde konu açımıcaktım ama açasım geldi. Çok sarmıştı o dönem. 😎 🤜

DNF Duel nasıl bir oyun? Adını ilk defa duyuyorum.
https://store.steampowered.com/app/1216060/DNF_Duel/ Mortal kombat benzeri dövüş oyunu.

Not: "Quake I & Quake II" oyunu muhtemelen bedava verilmeyecek. Bundle paketini piyasaya sürdüler.

Son düzenleme:
@Captan_ Merhaba. İndirimlerde Marvel Spiderman ve Hogwarts Legacy almak istiyorum. Bu oyunlar sizce sonradan bedava verilir mi ? Alırsam indirip oynamaya başlarım bir tanesini eğer oyun bedava olursa paramı geri öderler mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

RDR2 mi geri ver. PC RDR2'si o pahalı bir şey kırma!

@Captan_ merhaba. İndirimlerde Marvel Spider-Man ve Hogwarts Legacy almak istiyorum. Bu oyunlar sizce sonradan bedava verilir mi? Alırsam indirip oynamaya başlarım bir tanesini eğer oyun bedava olursa paramı geri öderler mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Marvel's Spider-Man PlayStation oyunu o yüzden ücretsiz olacağını sanmam Hogwarts Legacy için kesin bir şey söyleyemem tavsiyem yılbaşından sonra oyun almanız.

@Captan_ Merhaba. İndirimlerde Marvel Spiderman ve Hogwarts Legacy almak istiyorum. Bu oyunlar sizce sonradan bedava verilir mi ? Alırsam indirip oynamaya başlarım bir tanesini eğer oyun bedava olursa paramı geri öderler mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ayrıca paranı geri ödemezler.

DNF Duel nasıl bir oyun? Adını ilk defa duyuyorum.
Anime kızı var dövüş var.

Belli olmaz ama o oyunların ücretsiz verileceğini düşünmüyorum (bedava olursa paranı otomatik iade etmezler iade koşullarına uyorsan anca kendin iade edersin). Sen alacağın oyunları al kütüphanende dursun eğer ki bedava verilirse iade edersin (2 hafta geçmediği ve 2 saat oynamadığın sürece iade edebilirsin).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı