Epic Games 2023 Sızıntıları

4 Ocak'ta bitiyor.

Bende de 3-5 Ocak arası diye kaldı ama güvenemedim. Benim dediğim oyun sanki daha güçlü hocam.

Tahmin eden kişiler güzel büyük bir oyun gelir diyorlar mı hocam?

Hocam 1 AAA 1 tanede AA oyun verdiler bence yılbaşı günü AA 1 Ocakta AAA oyun patlatıp sonlandırabilirler ama ne olur kimse bilmiyor.

Bende de 3-5 Ocak arası diye kaldı ama güvenemedim. Benim dediğim oyun sanki daha güçlü hocam.

Hocam 1 AAA 1 tanede AA oyun verdiler bence yılbaşı günü AA 1 Ocakta AAA oyun patlatıp sonlandırabilirler ama ne olur kimse bilmiyor.
Bende bir umut işte belki güzel bişey verirler tahminler belki o yöndedir diye sormuştum. Teşekkürler.

Sanırım cat quest 2'ye korsanlık ile ilgili bir dlc gelecekti, game showların birinde de tanıtılmıştı diye hatırlıyorum, belki 2024 ibaresi o dlc yi kastediyordur.

Sanırım cat quest 2'ye korsanlık ile ilgili bir dlc gelecekti, game showların birinde de tanıtılmıştı diye hatırlıyorum, belki 2024 ibaresi o dlc yi kastediyordur.
Pardon şimdi baktım da o dlc değil yeni bir oyun olarak çıkacakmış 2024'te, cat quest 3 ismiyle piyasaya sürülecekmiş, 2024 gerçekten de onu kastediyor olmalı.

Sanırım CAT Quest 2'ye korsanlık ile ilgili bir DLC gelecekti, Game showların birinde de tanıtılmıştı diye hatırlıyorum, belki 2024 ibaresi o DLC'yi kastediyordur.

Pardon şimdi baktım da o DLC değil yeni bir oyun olarak çıkacakmış 2024'te, CAT Quest 3 ismiyle piyasaya sürülecekmiş, 2024 gerçekten de onu kastediyor olmalı.

2024 ibaresini "vereceğimiz oyunun 2024'te yenisi çıkacak" anlamında da eklemiş olabilirler. 2024'te çıkacak bir oyunu erkenden vereceklerini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı