Epic Games 3. oyun The Long Dark olabilir

Bilgisayar tarihini ve saatini vereceği güne ve saate göre daha önceden ayarlarsan ücretsiz oyunu daha önceden görmüş oluyorsun ki bence bu düzeltilmesi gereken bir hata.
Ben yapamadım, fixlemişler galiba. Tekrar dener misiniz yapmayı, ben mi yanlış yaptım bir şeyi acaba. Tarihi ileri alınca siyah gözüküyor oyun yeri, basınca da hata veriyor. Javascript kodlarında da gizlemişler daha derin kodlara inemedim ama inenler aşağıdaki listeden bazı oyunları doğruluyor. Yüksek ihtimalle hepsi doğrudur.
• Cities: Skylines
• Oddworld: New n Tasty
• The Long Dark
• Defense Grid
• Alien: Isolation
• Metro 2033
• Tropico 5
• Inside
• Darkest Dungeon
• My Time at Portia
• Night in the Woods
• Stranded Deep
• Solitairica
• Torchlight II
• Jurassic World Evolution

Ben yapamadım, fixlemişler galiba. Tekrar dener misiniz yapmayı, ben mi yanlış yaptım bir şeyi acaba. Tarihi ileri alınca siyah gözüküyor oyun yeri, basınca da hata veriyor. Javascript kodlarında da gizlemişler daha derin kodlara inemedim ama inenler aşağıdaki listeden bazı oyunları doğruluyor. Yüksek ihtimalle hepsi doğrudur.
• Cities: Skylines
• Oddworld: New n Tasty
• The Long Dark
• Defense Grid
• Alien: Isolation
• Metro 2033
• Tropico 5
• Inside
• Darkest Dungeon
• My Time at Portia
• Night in the Woods
• Stranded Deep
• Solitairica
• Torchlight II
• Jurassic World Evolution
Defense Grid CS:GO'nun yapımcısı. Aynı zamanda Valve'a bağlı sayılır. Yani gidip te Epic taraftarı olmazlar. Renk uyumsuzluğunu da söylemeden geçmeyeyim. Bu liste uydurmadır.

Defense Grid CS:GO'nun yapımcısı. Aynı zamanda Valve'a bağlı sayılır. Yani gidip te Epic taraftarı olmazlar. Renk uyumsuzluğunu da söylemeden geçmeyeyim. Bu liste uydurmadır.
Valve ile bir dönem çalıştılar diye Epic Games'e yanaşamazlar diye bir kaide yok, kendi çıkarları için Epic ile anlaşmış olmaları muhtemel. Adamların son zamanlarda çıkmış oyunu yok, mecbur Epic ile anlaşma yapıp para kazanmaları lazım. Oyun firmaları aynı ülkeler gibidir, çıkarına bakar, paraya bakar. Ayrıca Defense Grid kesinliği olan bir leak, Alman bir deal sitesinde var ve o sitede yetersiz kanıt yoksa kaldırılıyor. Birileri bir şekilde bulmuş ve kanıtını atmış adminlere ki orada.Ayrıca Reddit'te bulabilirsiniz Alien Isolation'ın Epic Games kodlarında olduğunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı