Epic Games 60 Türk lirası kuponu

Yeni geldi bu kupon.

Belli bir süresi var.

Oyunların 60 liranın üzerinde olması gerekiyor :(

Aa ben 60 liranın üzeri diye biliyordum :( Black Flag'da sorun olmadı ama Syndicate'te kesin yaşarım... Medium oynasa yeter deceğim ama onu bile oynıyamaz mı sizce? İnternette Star Wars fallen order oynayanları görüp şok oluyorum.

Bende ya açılmıyor epic aldım kuponu sonra giremedim :(
[
QUOTE="msalh1, post: 5773247, member: 305519"]
Syndicate optimizasyon olarak çöp bir oyun çünkü. Ben GTX 1050 ile Origins oynadım, 900P orta ayarlar 45 FPS civarı oynayabilirsiniz.

Laptop versiyonu mu?
[/QUOTE]

Evet notebook kullanıcısıyım. Youtube üzerinden sisteminizi yazıp, test videolarına bakabilirsiniz oyunla ilgili. Daha iyi bir fikir sahibi olmanıza yardımcı olur.

Yeni geldi bu kupon.

Belli bir süresi var.

Aa ben 60 liranın üzeri diye biliyordum :( Black Flag'da sorun olmadı ama Syndicate'te kesin yaşarım... Medium oynasa yeter deneyeceğim ama onu bile oynayamaz mı sizce? İnternet'te Star Wars fallen order oynayanları görüp şok oluyorum.

Laptop versiyonu mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bi video bırakayım. 3 aşağı 5 yukarı çıkarımını yapabilirsiniz.

Yeni bir şey öğrendim belki bilmiyorsunuzdur diye yazayım dedim. Her 80 lira üzeri alışverişlerde yeni kupon veriyor 60 liralık. Kupon ile aldığım odyssey normal fiyatı 88 di 28 ödedim onun içinde yeni kupon vermiş. Aklınız da almak istediğiniz bir kaç oyun varsa tek kuponum var hangisine kullanıcam diye düşünmeyin. Tabi paranızda varsa.

Yeni bir şey öğrendim belki bilmiyorsunuzdur diye yazayım dedim. Her 80 lira üzeri alışverişlerde yeni kupon veriyor 60 liralık. Kupon ile aldığım odyssey normal fiyatı 88 di 28 ödedim onun içinde yeni kupon vermiş. Aklınız da almak istediğiniz bir kaç oyun varsa tek kuponum var hangisine kullanıcam diye düşünmeyin. Tabi paranızda varsa.

1 tanesine anca yeter ama çok teşekkürler

Yeni geldi bu kupon.

Belli bir süresi var.

Aa ben 60 liranın üzeri diye biliyordum :( Black Flag'da sorun olmadı ama Syndicate'te kesin yaşarım... Medium oynasa yeter deneyeceğim ama onu bile oynayamaz mı sizce? İnternet'te Star Wars fallen order oynayanları görüp şok oluyorum.

Laptop versiyonu mu?
Peki kuponların süresi 1 hafta falan mı yoksa birkaç ay kalır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı