Epic Games 60TL kupon ile ne alınabilir?

Deluxe Edition daha uyguna geliyor. Gold ile can alıcı bir farkı var mı? Ve GFN'de bulunuyor mu?

GFN kullanmıyorum fakat var diye biliyorum. Açıkçası bu düşünüyorum almayı bende.
STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition hayranı olduğum için bunu da düşünüyorum.

Yaramı deştiniz şu an. Haberim var. Bu yüzden bilmiyorum. Sende iyi düşün ne alacağını. Benim gibi kararsız kalma.

Stilini sevdiğim oyunlar arasında AC: Odyssey ve Metro var zaten. Kararsız kaldım ben de. Metro'nun ilk 2 oyununu bitirdiğim için biraz ağır basıyor ama aynı zamanda Odyssey de istiyorum.

@437935
Gold almaya değmez bence. Gold yerine Deluxe Paket + Sezon bileti alın daha iyi. Böylece aynı paraya Ultimate Edition sahibi olursunuz.
Not: Epic Games oyun satın aldığınız zaman tekrar kupon veriyorsa bu durum olur. Tekrar kupon vermiyorsa dediğim yöntem işe yaramaz.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı