aynen ya tekrardan teşekkürler sağolunBanada olmuştu çok sinir bozucu bir şey bende kendim deniye deniye buldum.
Epic Games açılıp kapanıyor.
bide bişey sorucağım fortnite kaç gb ona göre indiricegimde zaten indircektım sorayım dedımKonu ile alakasız ama masaüstü fotoğrafını nereden buldun var ise buraya atabilir misin ?![]()
Yaklaşık 35Gb indirme yapıyor sonrasında kurulumlar ile beraber 82Gb oluyor.bide bişey sorucağım fortnite kaç gb ona göre indiricegimde zaten indircektım sorayım dedım
of ya baya çokmuş nasıl indiricem kiYaklaşık 35Gb indirme yapıyor sonrasında kurulumlar ile beraber 82Gb oluyor.
anlamadım nasıl yani ilk 35 indirtikden sonra oyuna girmiyeckemi 35 gb den sonra 85 gb mi indirecek?Yaklaşık 35Gb indirme yapıyor sonrasında kurulumlar ile beraber 82Gb oluyor.
İndirmen gerek miktar 35Gb çok değil aslında. Kurulum esnasında internet ile alakası yok tamamen bilgisayarına bağlı.of ya baya çokmuş nasıl indiricem ki
35 gb indiririm aga onda sıkıntı yokda 358 boş gb var anlamadıgım bi yer var 35 gb den sonra oyuna girebilicekmıyım yoksa bide 85 gb mi inecekİndirmen gerek miktar 35Gb çok değil aslında. Kurulum esnasında internet ile alakası yok tamamen bilgisayarına bağlı.
Epic Games' den 35Gb indireceksiniz sonrasında o indirilen 35Gb dosya kurulacak, yani bi süre kurulumu bekleyip oyuna gireceksiniz.35 gb indiririm aga onda sıkıntı yokda 358 boş gb var anlamadıgım bi yer var 35 gb den sonra oyuna girebilicekmıyım yoksa bide 85 gb mi inecek
anladım yani 85 gb indirmeyecegım 35 gb yi indiricem kurulumu bekledikten sonra giricek? ve kaç saat veya dakika sürer kurulumuEpic Games' den 35Gb indireceksiniz sonrasında o indirilen 35Gb dosya kurulacak, yani bi süre kurulumu bekleyip oyuna gireceksiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.