Epic Games açılmıyor

Efe1348

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Epic Games indirdim. Ancak kurulumu yaptıktan sonra tıklıyorum ve açılmıyor. Herhangi bir hata vermiyor, hiçbir şey olmuyor. Ayrıca, Win + r ile "%localappdata%" yazdığımda ise herhangi bir Epic Games klasörüne ulaşamıyorum. Yardım eder misiniz? 3 gündür uğraşıyorum.

Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Epic Games indirdim. Ancak kurulumu yaptıktan sonra tıklıyorum ve açılmıyor. Herhangi bir hata vermiyor, hiçbir şey olmuyor. Ayrıca, Win + r ile "%localappdata%" yazdığımda ise herhangi bir Epic Games klasörüne ulaşamıyorum. Yardım eder misiniz? 3 gündür uğraşıyorum.
C:\Program Files (x86)\Epic Games bu dizinde dosyaları var bunları bi silin birdaha indirmeyi deneyin

Bir de hocam olmazsa şunu deneyin tarayıcınıza Visual C++ Redistributable All in One yazın Tech Power up sitesinden yükleyin ZIP var ZIP'in içinde bir BAT dosyası var teker teker kurmakla uğraşmak istemiyorsanız ona basın bütün Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerini yükler

Son düzenleme:
C:\Program Files (x86)\Epic Games bu dizinde dosyaları var bunları bi silin birdaha indirmeyi deneyin

Bir de hocam olmazsa şunu deneyin tarayıcınıza Visual C++ Redistributable All in One yazın Tech Power up sitesinden yükleyin ZIP var ZIP'in içinde bir BAT dosyası var teker teker kurmakla uğraşmak istemiyorsanız ona basın bütün Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerini yükler
Hocam ikisini de de
Ekran görüntüsü 2026-01-03 171315.png
nedim ancak olmadı. Başka neler yapabilirim? Bir de hizmetlerde epic games ile ilgili hizmet başlatılamıyor. Windows Defender kapalı.

Aklıma başka bir şey gelmiyor aslında ama şunları denemekte fayda var ekran kartınızı güncelleyin bir de Denetim Masası'na girin oradan Epic Games Online services var onu kaldırın Launcher'i kaldırmayın bir de herhangi DNS sunucusuna bağlıysa bilgisayar veya GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız geçici olarak bir kapatıp deneyebilirsin

1767451817944.png

Bulamadım hocam yok öyle bir şey

Eki Görüntüle 2633692

Bulamadım hocam yok öyle bir şey
Demekki onu bile yüklememiş yüklemede hata var dediğim gibi birde dns açıksa kapatıp kurun kurarken sağ tık yönetici olarak çalıştır diyin birde net framework ile bi ayar var Başlat menüsüne "Windows özelliklerini aç veya kapat" yazın ve açın.
Listede .NET Framework 3.5 ve .NET Framework 4.8 (veya daha yüksek bir sürüm) kutucuklarının işaretli (dolu) olduğundan emin olun.
İşaretli değilse işaretleyip "Tamam" deyin ve Windows'un gerekli dosyaları indirmesini bekleyin.
Ekran kartınıda güncellemediysen kesin güncelle

Demekki onu bile yüklememiş yüklemede hata var dediğim gibi birde dns açıksa kapatıp kurun kurarken sağ tık yönetici olarak çalıştır diyin birde net framework ile bi ayar var Başlat menüsüne "Windows özelliklerini aç veya kapat" yazın ve açın.
Listede .NET Framework 3.5 ve .NET Framework 4.8 (veya daha yüksek bir sürüm) kutucuklarının işaretli (dolu) olduğundan emin olun.
İşaretli değilse işaretleyip "Tamam" deyin ve Windows'un gerekli dosyaları indirmesini bekleyin.
Ekran kartınıda güncellemediysen kekasin güncelle
Hocam denedim Framework'lardan biri işaretli değilmiş ancak işaretleyip tekrardan başlatınca yine olmadı. Ekran kartım güncel.

Hocam denedim Framework'lardan biri işaretli değilmiş ancak işaretleyip tekrardan başlatınca yine olmadı. Ekran kartım güncel.

Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor Epic Games'e desteğe bir ulaş istersen en iyi onlar yardımcı olur bir de bilgisayarınızı nereden sıfırladınız flash bellek ile mi Windows'un kendisinden mi yerel diskte windows.old klasörü varsa eskiden kalma dosyalar var demektir onları da varsa silmeni öneririm

Windows'tan sıfırladım. Epic Games desteği de yardımcı olamıyor, windows.old yok.

Hocam bir de peki, geçen gün Epic Games açılmadığı için Heroics Game Launcher indirip Epic hesabıma giriş yapıp kütüphaneme erişmiştim. Ancak sonrasında GTA V Epic açmayı deneyip açamadığı için oyunu açamadım. Bu konuda bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Windows'tan sıfırladım. Epic Games desteği de yardımcı olamıyor, windows.old yok.

Onların çözememeside ayrı bir seviye :D yani biz yapabileceklerimizi yaptık bakalım bilen başka biri çıkarsa yazar benim bilgim bu kadar umarım sorununu çözersin en son dediğiniz ile ilgili bilgim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı