Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

Makaleler
6
"Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been voided and your funds will be returned in 3-5 business days." Bu şekilde bir uyarı veriyor. Banka ve kredi kartı ile denedim, kredi kartında bu hatayı veriyor. Banka kartını ise hiç tanımıyor.

Kartınızın internet alışverişine veya yurtdışı alışverişlerine açık olduğundan emin misiniz? Bankanızla iletişime geçmeyi denediniz mi? Epic Store'da aynı sorunu yaşayıp banka ile iletişime geçerek çözen bir arkadaşın yorumunu görmüştüm bugün.

Aynı kartlar ile Steam ve diğer alışveriş sitelerinden sorunsuzca işlem yapabiliyorum. Epic Games üzerinden ilk siparişim bu olacaktı. Benim için yabancı bir platform olduğu için, ne yapacağımı bilemedim.

Bankanızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin, mutlaka size yardımcı olurlar

Banka kaynaklı bir sorun diye biliyorum. İletişime geçin, yardımcı olacaklardır. Bugün 1-2 yorum gördüm bununla ilgili. Arkadaşlar bankayı arayarak sorunu çözmüşler.

Ayrı konu açmayayım dedim benim de bir sorum olacak;

Ödeme seçeneklerin de sepete ekleme göremedim sipariş et dediğim de direkt ödeme ekranı çıkıyor 3 oyun satın alacağım, tek tek ödersem 60 liralık indirimden faydalanabilir miyim ya da nasıl toplu şekil de alabilirim? Ödeme seçeneklerinde ise İş bankası ve ya Ziraat seçenekleri mevcut ancak ben Vakıfbank kullanıyorum bunun için kredi kartı seçeneğine mi tıklamam gerekiyor normal de banka kartı benim ki, banka kartı ile o seçenekten alış-veriş yapabilir miyim?

ING banka kartı ve İş Bankası kredi kartı ile denedim. Ödeme yöntemini dediğiniz gibi seçmiştim. Ziraat kartıma bakiye açıp, bir de onunla deneyeyim o zaman. Region kısmına ne yazmalıyım? Steam alışverişlerinde olduğu gibi pek özenmedim o kısımlara. Ülke adı yazıp geçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…