Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

Kartınızın internet alışverişine veya yurtdışı alışverişlerine açık olduğundan emin misiniz? Bankanızla iletişime geçmeyi denediniz mi? Epic Store'da aynı sorunu yaşayıp banka ile iletişime geçerek çözen bir arkadaşın yorumunu görmüştüm bugün.

Ayrı konu açmayayım dedim benim de bir sorum olacak;

Ödeme seçeneklerin de sepete ekleme göremedim sipariş et dediğim de direkt ödeme ekranı çıkıyor 3 oyun satın alacağım, tek tek ödersem 60 liralık indirimden faydalanabilir miyim ya da nasıl toplu şekil de alabilirim? Ödeme seçeneklerinde ise İş bankası ve ya Ziraat seçenekleri mevcut ancak ben Vakıfbank kullanıyorum bunun için kredi kartı seçeneğine mi tıklamam gerekiyor normal de banka kartı benim ki, banka kartı ile o seçenekten alış-veriş yapabilir miyim?

Cevaplar için teşekkür ederim. Hangi ödeme yöntemi ile alışveriş yapıyorsunuz? Yanlış yöntemi seçiyor olabilirim belki.

ödeme.jpg

ING banka kartı ve İş Bankası kredi kartı ile denedim. Ödeme yöntemini dediğiniz gibi seçmiştim. Ziraat kartıma bakiye açıp, bir de onunla deneyeyim o zaman. Region kısmına ne yazmalıyım? Steam alışverişlerinde olduğu gibi pek özenmedim o kısımlara. Ülke adı yazıp geçmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı