Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

ben vakıfbank kredi kartı kullanıyorum, ekstra ücret almıyor ama şuan bir satın alma sorunu mevcut
ben de vakıfbank sanal kartla alıyordum ama sistemleri çöktü bence. biraz beklemek lazım.

sendede aynı sorun olur mu bilemiyorum kardeşim istersen bir dene

Daha vaktimiz var de mi 13 haziran denilmişti. Buna rağmen bazı oyunların indirmleri kalkmış 13 hazirandan önce Detroit indirimini kaldırmazlar umarım, mevcut sorundan dolayı biraz beklemeyi düşünüyorum.

Attığım maile gelen cevap;

"Merhaba değerli oyuncumuz XXX,

Epic Games ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Hesabınızı incelediğimizde birden fazla kez deneme yaptığınızı görmekteyiz. Lütfen 24 saat boyunca hiç bir işlem denemeyiniz. 24 saat sonrasında 1 adet kart ile tekrardan satın alım yapmayı deneyin. Sonrasında bu sorun ortadan kalkacaktır.

Hesabınızda herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bu adımlardan sonra hala devam ederse lütfen bu sorununuzu giderebilmek için bankanız ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlara durumu açıkladığınızda sizlere gerekli yardımlarda bulunacaklardır. Bu durumun bizlerle bir ilgisi olmadığı için bizler durumu çözememekteyiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, "

Ama gel gelelim ; Bugün Enpara müşteri hizmetleri aradı kart kullanımı ile ilgili bir sorunun olmadığını iletti.24 saat işlem yapmadım ve az önce 2 kart ile deneme yaptım Enpara ve Bonus kredi kartları ile durum hala aynı.

yabancı sitelerde (epicgames forum) gift card alıp çözenler olmuş sanırım, ingilizcem tam yetmedi nasıl yaptıklarını tam anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı