Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

Vakıfbank ile alış-veriş yapabilir miyim? Farklı bir bankadan ödeme yapınca ekstra ücret kesiyor mu?
ben vakıfbank kredi kartı kullanıyorum, ekstra ücret almıyor ama şuan bir satın alma sorunu mevcut sendede aynı sorun olur mu bilemiyorum kardeşim istersen bir dene

ben de vakıfbank sanal kartla alıyordum ama sistemleri çöktü bence. biraz beklemek lazım.

Daha vaktimiz var de mi 13 haziran denilmişti. Buna rağmen bazı oyunların indirmleri kalkmış 13 hazirandan önce Detroit indirimini kaldırmazlar umarım, mevcut sorundan dolayı biraz beklemeyi düşünüyorum.

Bende de aynı sorun var. İndirimlerin ilk gününde alabilmiştim, fakat dünden beri işlem yapamıyorum umarım yakında düzeltirler.

Attığım maile gelen cevap;

"Merhaba değerli oyuncumuz XXX,

Epic Games ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Hesabınızı incelediğimizde birden fazla kez deneme yaptığınızı görmekteyiz. Lütfen 24 saat boyunca hiç bir işlem denemeyiniz. 24 saat sonrasında 1 adet kart ile tekrardan satın alım yapmayı deneyin. Sonrasında bu sorun ortadan kalkacaktır.

Hesabınızda herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bu adımlardan sonra hala devam ederse lütfen bu sorununuzu giderebilmek için bankanız ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlara durumu açıkladığınızda sizlere gerekli yardımlarda bulunacaklardır. Bu durumun bizlerle bir ilgisi olmadığı için bizler durumu çözememekteyiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, "

Ama gel gelelim ; Bugün Enpara müşteri hizmetleri aradı kart kullanımı ile ilgili bir sorunun olmadığını iletti.24 saat işlem yapmadım ve az önce 2 kart ile deneme yaptım Enpara ve Bonus kredi kartları ile durum hala aynı.

World sanal kartla almayı denedim fakat I hatayı aldım. Yarın tekrar deneyeceğim.

yabancı sitelerde (epicgames forum) gift card alıp çözenler olmuş sanırım, ingilizcem tam yetmedi nasıl yaptıklarını tam anlamadım.

yabancı sitelerde (epicgames forum) gift card alıp çözenler olmuş sanırım, ingilizcem tam yetmedi nasıl yaptıklarını tam anlamadım.
Bildiğim kadarıyla Epic Games'de şuan için sadece Fortnite'da gift card açık. Oyun alım veya cüzdan için yok ama bu sene içerisinde olacakmış.

Arkadaşlar dün gece havale /eft yöntemiyle finansbank üzeriden "detroit" i alabildim. 20 tl yerine hizmet bedeli ile 22.40 tl ödedim. bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…