Epic Games Black Friday indiriminde GoW: Ragnarok indirime girer mi?

FBEmre

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yazdığım gibi. Bir de ek olarak FC 25 girerse indirime ne kadar olur tahmini? Geçen sene FC 24 sürekli %80 indirime giriyordu bende kuponla beraber 300TL'ye falan almıştım. Sizce bu sene de %80 olur mu?

Merhaba. Yazdığım gibi. Bir de ek olarak FC 25 girerse indirime ne kadar olur tahmini? Geçen sene FC 24 sürekli %80 indirime giriyordu bende kuponla beraber 300TL'ye falan almıştım. Sizce bu sene de %80 olur mu?

FC 26 cikmasina 2-3 ay kala yüzde 80 indirime girer anca. GoW Ragnarok için herhangi bir indirim uygulanmadi şu ana kadar ne olacağı belli olmaz.

FC 25 indirimde şu anda
GoW Ragnarok yeni çıktığından indirime girmeyebilir belki kış indirimden sonra anca.

Yüksek ihtimalle yüzde 50 artı yüzde 33 epic indirimi gelir geçen senede öyleydi bende şu anda yüzde 50 indirimle fc25 alacaktım ama 2 hafta beklemenin kimseye zararı olmaz 19 Kasım'da başlıyor zaten black friday

FC 26 cikmasina 2-3 ay kala yüzde 80 indirime girer anca. GoW Ragnarok için herhangi bir indirim uygulanmadi şu ana kadar ne olacağı belli olmaz.

2-3 ay kala değil ben geçen sene çıktıktan 2-3 ay sonra almıştım. Yılbaşından önce %80 indirimle almıştım. Hatta indirimle fiyatı 420TL civarı bir şeydi kupon vardı 200TL üzeri sepette indirimle beraber 300 civarına almıştım yanında God of War'la beraber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı